12/30/2012

Illamasqua - Drench, Encounter, Fetish rúzsok - teszt, minták

Nyáron, nem is emlékszem már minek a kapcsán, de nagy-nagy leárazás volt az Illamasquánál, ezért páran rendeltünk közösen tőlük, így lett az enyém ezt a három szépséges rúzs. Darabjuk öt font volt, ez a teljes harmada, ennyit a tapasztalat alapján, mivel az egyik kedvenc rúzsom is Illamasqua, simán megértek. Eme brit márka engem mindig csodálattal tölt el, nem csak a gótlány imidzsük miatt, hanem azért is, mert egyszerűen megszámlálhatatlan vörös rúzsuk van már a kezdetek óta, amikből egyszerűen nem lehet választani.


A rúzsok a klasszikus és szép szögletes Illamasqua csomagolásban bújnak meg. ezek a tubusok jól zárodnak és 4 gramm terméket rejtenek.


Amíg kinyitottam őket, addig szép és jó volt minden. Érdemes megjegyeznem talán, hogy mindegyikük matt finisű. A Fetish egy gyönyörű lila ránézésre, reméltem, hogy olyan lesz mint a MAC Heroine. De sajnos nem. Alapvetően úgy érkezett, mintha alul kifolyt volna belőle a viasz, de gondoltam, semmi baj, megesik az ilyesmi. Majd baljósan mielőtt feltudtam volna kenni eltört. Nem baj, márcsakazért is kipróbáltam - megint csalódtam. Egyszerűen alig van színe, olyasmi mint egy színezett ajakbalzsam, de az állaga inkább egy zsírkrétáéra emlékeztet. Ezenkívül ha többször kenem át egy értékelhetőbb szín reményében, akkor összeáll. Szégyen, pedig olyan szép is lehetne. A Drench szerencsére már pozitívabb volt, annak ellenére, hogy ezt meg én törtem el a negyedik használatkor. Ez egy hidegebb vörös, egy rózsaszínes bogyószín. Inkább közepesen fed és a számon egészen rózsaszínessé válik, de még megmarad vörösnek. Hétköznapokra merészebbeknek tökéletes, irodakompatibilis darab. Az Encounter a teljes és véget nem érő szerelem, már amikor kinyitottam láttam, hogy jajj itt valami lesz. Ugyan a felülete nem annyira sima, mint a másik kettőé, a színe és a fedése mindenért kárpótol. A szín egy narancssárgás vörös, az Illamasqua leírásában klasszikus téglavörös. Siklik mint egy álom, annak ellenére, hogy a textúrája tömör és talán kicsit száraz is. Viszont a számat nem szárítja, hanem imádja. Egy tubusba zárt dög ez a rúzs. Nagyon hasonlít a MAC Ruby Woojára, habár előbbi szárazabb textúrájú és kékesebb.

Vakus kép, itt jól érvényesül a vörösök közti különbség


Összességében az utolsó kettőt imádom, de lilát legszívesebben visszaadnám, hogy ez nekem így nem kell. Az Illamasqua rúzsok még mindig a kicsi szívem egyik csücskei, megérik az árukat, de érdemes előtte swatchokat keresni róluk, nehogy nagy szívfájdalom legyen a vége. 5/5

Az Illamasqua Encounter a MAC Ruby Woo ellen: a felső ajkamon az előbbi, az alsón az utóbbi látható egyszer félig természetes fényben, másodszor vakuval. A különbség szabad szemmel nehezen látható, de viszont képen az Encounter picikét narancsosabb. 
 



Minták az alkaromon ter,mészetes fénynél, vakuval, majd a számon vakuval:



6 megjegyzés:

  1. nagyon pervezek így függőleges szájon a swatchok, bejön:D A lila tényleg nem nagy szám, nekem a Drench a kedvencem ezek közül, lehet, hogy meg is rendelem magamnak jutalmul egy jól sikerült vizsga után^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is olyan perverz érzésem van tőlük, de a teljes szájasak már nem tetszenek, amíg nem lesz jobb ötletem, addig így maradnak.

      Törlés
    Válasz
  • Jaaaaj...csalódás a Fetish, pedig azt szerettem volna....na mind1, a Drench és a Encounter is gyönyörűséges, tényleg lehetetlenség választani!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Fetish-t néztem blogos swatchokon, de mindig azt hittem csak mások bénák, bezzeg én nem leszek az... :D

      Törlés
    Válasz
  • Hú. A lila elég csúnyácska.:S Sose voltam nagy rúzsos, de mindig szkeptikusan álltam hozzá az ilyen különleges rúzsokhoz hogy lila, zöld, fekete. Ritka, hogy valamely márka tényleg olyan normálisat készítsen belőlük, ami normális, ajkakon való bevetésen is valódi színt mutat.:S
    De a Drenchnek nagyon szép színe van, még anti-rúzsistaként is azt mondom, ami nagy szó...! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Illamasqua készít nagyon szép színes rúzsokat is, csak valahogy a Fetish szerintem nem sikerült jól. A LimeCrime-nak is vannak igazán érdekes színei, amik jól működnek, az más kérdés, hogy én ezt a márkát valahogy nem szeretem.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe