12/19/2012

Sweetsation Therapy - Very Berry arcradír és -maszk - teszt, vélemény

Miután erről a maszkról mindenki csodákat zeng internetszerte e világon, így alaposan áthúzta a számításaimat. Direkt elhatároztam, hogy a netes vásárlás napján nem veszek semmit sem, bojkottálom azt a napot, amit elképzeléseim szerint a kereskedők találtak ki, a ne vegyél semmit nap okozott károk miatt. Aztán láttam, hogy a Sweetsation Therapy is benne lesz és csak kíváncsiságból megnéztem mi a kedvezmény. Minden vásárlás úgyis a most csak megnézem problémával kezdődik...


Végülis a kedvezmény, ha nem tévedek, akkor ingyenes szállítás volt. Jobb ez így, mert ha mondjuk 20%-os kedvezmény lett volna, akkor még valami más is hozzám szeretett volna tartozni.

120 ml-es kiszerelésű a termék, ha lecsavarjuk a tetejét, akkor alatta van egy extra fedő, aminek a tetején és viszonylag kicsi kanál üldögél. Ez a higiénia szempontjából nagyon becsülendő,. Viszont az igazsághoz hozzátartozik, a kanálka annyira vékony, hogy a második használat előtt beleejtettem a csapba és persze mint ilyenkor mindig, amikor már épp elkaptam volna, azzal a mozdulattal segítettem neki megtalálni a tökéletes pályát egyenesen a csövek mélyére. 

Annak ellenére, hogy meggyőződésem az, hogy ez az arcradír hatalmas, kézbe fogva, objektívebben be kell látnom, hogy nem az, viszont az állaga miatt kevés kell belőle, ezért sokáig elég lesz.


Az arcradír ránézésre főzött bogyós gyümölcsös fagylaltra emlékeztet, az illata pedig egy karácsonyi rumos-aszalt szilvás süteményre. lefekvés előtt használva sokkal könnyebben elalszom tőle, mert annyira nyugtató. Az állaga jobban hasonlít egy krémre, mint egy arcradírra, mert tömény és tápláló.Amikor felkenem kissé talán zsírosnak érzem, soknak, eleinte tartottam is tőle, mert annyira furcsa volt. Viszont cserébe utána úgy érzem, hogy akár a hidratálókrémemről is lemondhatnék.Arcradírként kellemes, viszonylag apró kemény szemcsékkel távolítja el az elhalt hámsejteket és szerencsére masszírozás közben nem tűnnek el az arcomról. Maszkként személy szerint nem szoktam belőle túl sokat használni, vékonyan felkenem és várok, amíg megszárad - ezt onnan látni, hogy vörösesre vált és olyan a látvány, mintha nagyon csúnyán leégtem volna -, ezután bevizezem és jó alaposan ledörzsölöm. Mindkét esetben nagyon puha és hidratált érzésű az arcom. Viszont az utóbbi esetben egyszerűen úgy érzem energiával és oxigénnel tölti fel a bőröm, kicsit talán csipked is mintha buborékos ásványvízben pezsegne, egyszerűen érzem, hogy jót tesz.

Ezt a terméket leginkább problémás bőr kapcsán láttam, mivel megelőzi a pattanások kialakulását, illetve a benne található méz baktériumölő és sebgyógyító hatása is érvényesül. Nekem nincs igazán problémás bőröm, persze stresszesebb időszakokban az enyém sem tökéletes. Magamon azt vettem észre, hogy a pórusaim mérte kisebb lett az orcáimon, mellette pedig az egész bőrképem tisztább és a simább lett. Biztos vagyok benne, hogy ezért ő a felelős, mivel mellette semmilyen más új terméket vagy másik hámlasztót sem használtam.


Mindent összevetve biztos vagyok benne, hogy ebből a termékből rendelni fogok egy másikat is majd ha elfogy. Kellemes radír, ami a vízhiányos bőröm nem szárítja, nem irritálja és mindezek mellett még a pórusaim méretét is csökkentette, ez távolról és egészen közelről a tükörből is észrevehető. Persze mint a többi Sweetsation Therapy termék ez is tele van egy halom földi jóval és nem tesztelik állatokon. 5/5 



Összetevők

Tisztított víz, Organic Barbadensis Leaf Juice (aloe vera*), Organic Helianthus Annuus (napraforgóolaj*), Glyceryl Stearate, Kosher Vegetable Glycerin, Octyl Palmitate, Organic Cocos Nucifera (kókuszolaj*), Theobroma Cacao (kakaóvaj), Cetyl Alcohol, Bentonite, Kaolin, Potassium Stearate, Organic Beeswax*, Apricot Kernel Meal, Methylsulfonylmethane (MSM), Juglans Regia (dió) Shell Powder, Citrus Paradisi (rózsaszín grépfrút) Essential Oil, Oryza Sativa (rizs) Bran, Organic Simmondsia Chinensis (jojobaolaj*), Calophyllum Inophyllum (tamanuolaj), Vitis Vinifera (szőlő) Fruit Extract, Actinidia Chinensis (kivi) Fruit Extract, Pyrus Malus (alma) Fruit Extract, Fragaria Vesca (eper) Fruit Extract, Vanilla Planifolia (vanília) Oil, Ananas Sativus (ananász) Fruit Extract, Organic Lycium Barbarium (goji*) Fruit Extract, Organic Vaccinium Macrocarpon (vörösáfonya*) Seed Oil, Vaccinium Angustifolium (kékáfonya) Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate (C vitamin), Hyaluronic Acid, Organic Ganoderma Lucidum (pecsétviaszgomba*), Euterpe Oleracea (acai) Berry, Myrciaria Dubia (camu camu) Fruit Extract, Organic Rubus Idaeus (málna*), Macrocystis Pyrifera (barnamoszat), Organic Avena Sativa (zab*), Mel (méz), Organic Vinca Major (nagy meténg*), Punica Granatum (gránátalma) Extract, Carica Papaya (papaya) Fruit Extract, Organic Borago Officinalis (borágó*) Oil, Organic Linum Usitatissimum (lenmag) Oil, Organic Oenothera Biennis (ligetszépe*) Oil, Organic Rosa Canina (csipkebogyó*) Oil, Panthenol (B5 vitamin), Jasminum Grandiflorum (orvosi jázmin) Absolute, Allantoin, Organic Arnica Montana (hegyi árnika*) Oil, Organic Lavandula Angustifolia (levendula*) Flower Oil, Organic Calendula Officinalis (körömvirág*) Extract, Organic Anthemis Nobilis (kamilla*) Oil, Vitis Vinifera (szőlőmagolaj) Oil, Macadamia Integrifolia (makadámdió olaj) Oil, Ascorbic Acid (C vitamin), Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ethyl Hexyl Glycerin.

*ökológiai gazdálkodásból származik

Ti milyen arcradírt használtok? 

10 megjegyzés:

  1. mágnes19/12/12 11:37

    Karácsonyra fogja hozni a Jézuska, és most csak mégjobban várom :) Szuperül hangzik!

    VálaszTörlés
  2. Névtelen19/12/12 12:29

    szia, gondolod zsíros/kombinált bőrre is jó lenne?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe23/12/12 11:58

      A problémás bőrüeknek szánt csomagban benne van, szóval biztos, de Viki már írta, hogy neki bevált. :)

      Törlés
    2. Lili Nagy26/12/12 12:04

      köszi a válaszokat csajok, már úton is van :)

      Törlés
    Válasz
  • VIKTORIAS STYLE19/12/12 12:47

    Névtelen: Az én bőröm is az + problémás, nyugodtan próbáld ki, szeretni fogod! :)

    Nekem pár napja fogyott el, elég rosszul érintett a dolog :( :D (április óta használom). A kanállal jól megjártad :( Én amúgy nem igazán használtam, mert nélküle gyorsabb haha
    A tesztedet olvasva végig bólogattam, nekem is ugyanez a véleményem róla, pedig más a bőrtípusunk. Jól eltalálták ezt a terméket, az biztos!

    VálaszTörlés
  • Zsofi19/12/12 13:17

    Én már egy éve rendeltem egyet, de már kb csak 1 használatnyi van az alján, úgyhogy én is tuti újraveszem majd, mert olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

    VálaszTörlés
  • Roni19/12/12 13:32

    Volt ingyenes szállítás? O_O :/ :( aaaa:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsofi19/12/12 14:58

      http://www.ingyenszallitasnap.hu/, meg van ilyen is http://www.zoldhetfo.com/. mondjuk nem tudom hogy ugyanakkor szokott-e lenni a kettő.. :)

      Törlés
    Válasz
  • agidee19/12/12 15:28

    Az a kanál tényleg lehetne kicsit nagyobb, bár én is többnyire inkább tiszta kézzel nyúlok a tégelybe (ejnye-ejnye!). De a lényeg, hogy nagyon örülök, hogy ennyire bevált a maszk!

    Viki, de rég hallottam felőled... A tiéd meg elfogyott? :(

    Zöld hétfő minden hónap első hétfőjén van, de nem minden cég vesz részt minden hónapban. Mi évente 3-4 alkalommal szoktunk csatlakozni, legközelebb februárban. Az Ingyen Szállítás Nap mindig karácsony előtt van.

    VálaszTörlés
  • Roni20/12/12 21:07

    Zsófi: Uuu, nagyon köszönöm a segítséged!:)
    agidee:Köszönöm az infót, majd megpróbálok szemfülesebb lenni:)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe