1/13/2013

DMU - 20120112 - Bronze Khaki

Gondoltam megmutatom az előző bejegyzésben szereplő MUFE szemfestéket élesben is. Az volt a nagy dilemmám, hogy zöldet rakjak-e mellé vagy valamilyen melegebb, bronzosabb, narancsosabb színt, de mivel tudtam, hogy a szépséges új "pirosítómat" szeretném használni, így inkább a zöldet választottam, különben túlságosan monokróm lett volna. A szám túl rózsaszínes lett, nem így terveztem, de egy másik alternatíva sem tetszett igazán. 


A számra elvileg egy nude szín került volna, megfogtam a Strawbabyt, mert a Viva Glam II-t nem szerettem volna megint, ahogy egy nagyon színtelent sem és úgy emlékeztem kevésbé rózsaszín, inkább csak csillog, felkenetem és nem így lett. Mivel katasztrofális állapot uralkodik a sminkszereim között, egyszerűen kell egy szekrény külön nekik, mert most vannak ecset halmok, szemfesték halmok, pirosító és rúzs kupacok. Viszont ha elpakolok, akkor meg nem használom azokat, amiket szeretnék, ördögi egy kör ez, kell egy szekrény külön nekik. 

Arc/Face
Missha - BB Boomer; SkinFood - Aloe BB cream #1; Max Factor - All Day Flawless 3in1 #Warm Almond, Matertouch concealer - #Fair; Peggy Sage - Eye-reviving dark circle concealer #Beige Rosé; Kryolan translucent powder, MAC - Supercontinental blush, Stereo Rose MSF, Light Touch Pressed Pigment, Soft and Gentle MSF, Make Up For Ever - Face Sculpting Kit #1

Szemek/Eyes
Urban Decay - Primer Potion #Original;  Makeup For Ever - #929 Bronze Khaki Star Powder; OCC - Rime loose eyeshadow; Lumiere Minerals - Pennsylvania Green pigment; Sleek - #Noir eyehadow; Sans Soucis - black pencil; MAC - In Extreme Dimension Lash mascara #Black Extreme, Soft and Gentle MSF; Ben Nye - Dark Brown eyebrow pencil

Száj/Lips
Artdeco - Pink lipliner [#???]; MAC - Strawbaby lipstick, Bobbi Brown - Firefly High Shimmer Lipgloss



4 megjegyzés:

  1. Csiribiri Erica13/1/13 12:47

    WOW, színkavalkád!!! Gyönyörű! A bronzzal ütős páros lett!

    VálaszTörlés
  2. Egyre jobban fáj a fogam egy ilyen pigment után, szépséges ezzel a zölddel.
    Hmm nekem is ki kellene találni valami rendszert, még kezelhető mennyiséggel rendelkezem, de így sem látom át az egészet és sok pirosító, szemfesték feledésbe merül.

    VálaszTörlés
  3. Nóra13/1/13 12:49

    gyönyörűséges!

    VálaszTörlés
  4. CRaPTRaSH13/1/13 14:13

    Egyetértek az előttem szólókkal, gyönyörű! :]

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe