1/06/2013

DN - Wild At Heart

Nem bírtam ki, muszáj volt megmutatnom, pedig nem akartam róla írni. A többi Color Clubos lakkal együtt vettem ezt a püspöklilát, ugyanabból a kollekcióból mint a Revvvolutiont. A képek vakusak, ez látszik is rajtuk, sajnos napfényben nem tudtam képeket csinálni róla. Nagyon szép, egyenletes a színe, két rétegben tökéletesen fed, közepesen tartós. Lehetne benne erősebb a szivárványos hatás. Természetes fényben egy egyszerű, 'semmilyen' lilának néz ki.


Egy ideig nem szeretnék körömlakkokról írni, végülis ez egy sminkblog, nem körömlakkblog.

I try not to turn my blog into a nail polish database and honestly I don't have the opportunity to do that. This will be the last nail varnish for a while, I would like to focus on more interesting stuff for me - eyeshadows, lipsticks, skincare and makeup looks.  I didn't want to post swatches of this nail polish until yesterday, but I was weak and the holo effect looked great in some pictures with flash, however I couldn't take photos in direct sunlight. Wild At Heart is a bishop's purple holographic nail polish by Color Club from the same collection with Revvvolution. Coats are well-cover the nails evenly, not heavy or streaky at all. The formula is perfect, I wish it had a stronger more beautiful rainbow hue. In natural light it is almost next to nothing, just a plain purple polish. Longevity is medium.


12 megjegyzés:

 1. Én szívesen olvasom a körmös posztjaidat, mindig különleges lakkokat mutatsz :) részemről, mint olvasó, ennyi belefér.

  VálaszTörlés
 2. Felkerült a kell listámra! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik ez a lakk, és szeretem a körmös posztjaidat. : )

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű :]
  Nekem már egy ideje a kívánságlistámon van Ő is meg a Revvvolution is :]

  VálaszTörlés
 5. Nagyon, nagyon, nagyon szép, és nyugodtan jöhetnek a körmös postok, főleg, ha ilyen szépek :)

  VálaszTörlés
 6. ilyen gyönyörű darabot vétek lenne nem megmutatni, akármilyen blog is a tiéd! ;)
  még egyetlen példányt sem néztem ki magamnak color club lakkok közül, de ez most vágyott és beszerzendő darab lett. :)

  VálaszTörlés
 7. mesés színe van :)

  VálaszTörlés
 8. Szép ez a lila, megértem, hogy meg akartad mutatni. Én nem bánom, ha sok a körmös poszt, de gondolom, ez nem olyan meglepő.:)

  VálaszTörlés
 9. ^_^

  Igazából nem arról van szó, hogy soha többé nem lesz lakkos bejegyzés, csak az utóbbi időben úgy érzem túl sok volt belőlük. :)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe