5/21/2013

Real Techniques - Blush brush és Setting Brush - teszt, vélemény

Kicsit lecsökkent a blogos aktivitásom az elmúlt hetekben, leginkább a szorgalmi időszak vége miatt, szerencsére már vége és van idő a hobbira is. Remélem sikerült magam utolérni blogolásban, mert már hiányzott. Ma két ecsetet hoztam, az utolsó kettőt a nagy iHerbes ecsetrendelésből - a Real Techniques Blush-, és Setting brush-t. Nagyon szeretem őket, ahogy az összes többi Pixiwoo csodát is. Képek és vélemény a tovább után! 


Szeretem a Real Techniques escetekben, hogy minden funkcióhoz egy-egy szín tartozik. A sárgák az archoz-, a lilák a szemhez-, illetve a rózsaszínek a "befejező" lépésekhez ajánlottak. Az ecsetek nyele nem hosszú és nem is rövid, mivel alumíniumból és műanyagból készültek, ezért könnyűek is. 'Pixiwoo Sam' vegetáriánus így nem volt számára kérdéses az sem, hogy jó minőségű taklon szálakat használjanak állati szőr helyett.



Real techniques Blush Brush. Ez a tojásdad, de alapvetően hatalmas [vízfejű, haha] ecset elvileg egy pirosítóecset. Gyakorlatilag lehet pirosításhoz is használni, ha merőlegesen tarjuk leginkább, viszont ha valakinek nincsenek nagyon-nagy orcái, akkor túlméretezett és inkább matrjoska-babás hatást kelt. Nekem inkább púderecsetként vált be, mert a formája miatt jól odafér az arc íveihez, kellően nagy és könnyen tisztítható a hagyományosabb, nála jelentősebb pufibb ecsetekhez képest. Mérete nagyjából akkora, mint a Sigma F25, ami a MAC 138-as ecset másolata. Nem eszi meg az összes púdert, hamar szárad és úgy alakították ki, hogy az asztalom megálljon a saját talpán. Olyan puha, mintha egy cicafarka simogatná az arcunk. 


Sigma F25 versus Real Techniques Blush Brush

A Real Techniques Setting Brush viszonylag kis méretű, lapos, enyhén kihegyesedő fejével inkább a részletek fixálására szolgál. Jól lehet vele például a szem alatti korrektort rögzíteni - nekem a nagyobb púderesetek nem érnek jól oda vagy csak két ujjal összenyomva. De akár a szemfestés éleit is el lehet vele dolgozni, highlightereket arccsontra felvinni vagy babásan-precízen pirosítani. Méretében közel akkora, mint a Kryolan K12-es vagy a Cozette S150-es ecset, az előbbihez talán valamivel közelebb áll. Őt is nagyon szeretem, biztos rendelek belőle egy másikat is.


Cozette S150, Real Techniques Setting Brush, Kryolan K12


Biztosan nem ők voltak az utolsó Real Techniques ecseteim, mert az árukhoz képest rettentően jó minőségűek, illetve mivel szintetikusak, ezért krémes festékekhez is jól használhatóak, könnyen tisztíthatóak. 

Ha az iHerbről rendeltek és beírjátok, a BWD650 kódot fizetésnél, akkor 40 dollár felett 10, alatta 5 dollár kedvezményt kaptok. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe