6/02/2013

NYC - Cupcakes and Latte és Jade körömlakkok - teszt, minták

Nem mondom azt, hogy a múlt héten kaptam, de egyik nap még májusban érkezett egy levél a Cotytól és ez a két zöldes körömlakk lapult benne. Valahogy ők mindig a zöld NYC lakkokat gondolják nekem, nem tudom ez véletlen egybeesés vagy tényleg tudnak a megszállott "furcsa szín" mániámról, ami a körömlakkban a zöld és kék színeket érinti. Akárhogy is, örülök neki, hogy nem a pirosakat kaptam, ennél már csak a holografikusoknak örültem volna jobban... 


A körömlakkok egyenként 9,7 ml-esek és egy teljesen egyszerű üvegben laknak. Az ecset egyenes, vastag, masszív és nem tudom, hogy ő vesz-e fel túl sok festéket vagy a festék szereti-e őt nagyon - egy mártogatásnyival ki tudok lakkozni öt teljes körmöt. A festék egészen sűrű, krémszerű, egy rétegben is elég lehet. Meglehetősen hamar száradnak, de nekem buborékosodnak, ellenben nagyon strapabíróak.


A Cupcakes and Latte egy sütibevonó zöld, olyan tejszínes szürkés-pisztácia.Egy rétegben helyenként átlátszik, enyhén buborékosodik és ő is nagyon sűrű állagú. A körömágybőrnél nem szép, mert nem lehett szépen leszedni, valahogy nem akarta leoldani a körömlakklemosó. 

Ez egy érdekes szín, a Jade névre hallgat. A jádekőhöz képest túlságosan kékes, képen egészen világítóan kékes - igazából is hasonló, egy rétegben jól fed és világosabb valamivel, mint kettőben. Magában kékes-türkiz, viszont a színtelen fedőlakktól valamiért inkább sötét zöldes-türkiz árnyalatot kapott. Ő is buborékosodik. 


Ezek a színek elvileg idén nyáron limitáltak és a Müllerekben lehet őket beszerezni. Amit biztos szeretnék, az a képen négy színjátszónak tűnő árnyalat, mert az árukhoz képest nem rossz lakkok, csak ez a fránya buborékosodás ne lenne, de majd valahogy kitrükközöm. 3,5/5

12 megjegyzés:

  1. én úgy vettem észre, hogy csak az in a minute szériások nagyon sűrű állagúak és buborékosodnak, hasonlóan jártam velük, mint Te. A bubikat fedőlakkal korrigáltam, és nekem egy rétegben fedőlakkal 3 napig kutya bajuk sem esett. ezek ellenére a Jade árnyalat nagyon tetszik, be fogom szerezni.

    a duokróm lakkok viszont pont a másik típusba tartoznak, nekem egyelőre nem bubisodott és nem is olyan sűrű mint az in a minute típusúak, inkább folyósak.

    VálaszTörlés
  2. Névtelen2/6/13 21:58

    Ha lehűtjük a lakkot hűtőben vagy hideg vízben akkor nem buborékosodik, legalábbis én ezt a "receptet" használom rá!:)

    VálaszTörlés
  3. Calo(z)2/6/13 23:43

    A Jade-t likeolom :-)

    VálaszTörlés
  4. evil-she-devil3/6/13 03:35

    A Jade nekem 3 vékony réteggel és sok köztes száradási idővel nem lett bubis, hátha bejön :)

    VálaszTörlés
  5. Szandra-The very style blog3/6/13 08:25

    Hű nagyon szép színe van mindkettőnek :)!!!!

    VálaszTörlés
  6. Lakk Matt3/6/13 10:33

    A Jade vadállat jó! :)

    VálaszTörlés
  7. CRaPTRaSH3/6/13 10:37

    A Jade valami gyönyörű :]

    VálaszTörlés
  8. xstrawberrykissx3/6/13 12:34

    Nekem a Cupcakes and Latte van meg, de nem tapasztaltam buborékosodást.
    Nagyon tetszik egyébként a másik lakk is! :)

    VálaszTörlés
  9. Ez a 2 annyira szép, "listámon" fent is vannak, de hát itt nincs Müller, meg mondjuk még van egy pár, ami tetszik ebből a kiadásból, nagyon szépek!

    VálaszTörlés
  10. Thimmyke3/6/13 15:15

    A cupcakes and latte nekem is megvan, én Rossmannban vettem. =) Nekem picit sűrűk ezek a lakkok, viszont az tetszik bennük, hogy gyönyörűen kiegyenlítődnek és nem lesznek csíkosak. =)

    VálaszTörlés
  11. a Jade gyönyörű :)

    VálaszTörlés
  12. Manna (mannakörmök)4/6/13 13:44

    a Jade nagyon szép. :))

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe