6/18/2013

Szépségboxom - Május 2013

Tegnap kaptam egy kis meglepetést a Szépségbolttól, mert ők is elindították a "megleleptés doboz" szolgáltatásuk. Bevallom, hogy néha a hasonló külföldi dobozkákra irigy vagyok, náluk valahogy mégsem fogott meg egy hasonló lehetőség sem. Az első Douglas Box-of-Beauty tetszett, de akkor még nem volt törzsváráslói kártyám, a későbbiekért nem lelkesedtem. A Pixibox pedig olyasmi, amin gondolkoztam többször, de mindig örültem utólag, hogy mégsem rendeltem meg. 


Viszont ez a doboz tele volt nagyon jó dolgokkal. Erre szívesen adtam volna pár ezer forintot, hiszen a benne lévő termékek a sokkal többe kerülnek külön-külön és olyasmi érkezett, amit előbb-utóbb úgyis kipróbáltam volna. A doboz egyszerű, milkacsokilila, belül levendula selyempapírral bélelve és úgy bepakolva, hogy azóta sem sikerült mindent visszaépítenem a dobozba ugyanúgy.


A dobozban három teljes méretű termék volt, egy mini termékduó és pár pici minta. A kedvenceim az Ahava termékek voltak.

Ahava - Mineral Botanic krémtusfürdő hibiszkusz - füge - 500 ml
Ennek isteni az illata, ezt vettem ki először a dobozból hiszem, a mérete miatt is egy tekintetmágnes. Jól habzik, krémes, egész nap csak szagolgatnám. Organikus növényi összetevőkkel, holt-tengeri ásványokkal dúsított, ezenkívül állatbarát, parabén-, SLS/SLES-mentes termék.
Eredeti ár: 5 777 Ft 



Ahava - Duo Face Gift 
Két mini Time To Hydrate terméket, egy Hydration Cream Mask [20 ml] és egy Essential Day Moisturizer [normál-száraz bőrre, 15 ml] foglal magában. Krémről egy használat után az ember nem nyilatkozik, viszont a hidratálókrém nagyon tápláló, krémes, tipikus "ez most nagyon jó a bőrömnek" érzetű. Mindkettő E-vitamint és holt-tengeri ásványokat tartalmazó állatbarát arcápoló - az krém aloe verát, a maszk shea vajat tartalmaz. Biztos elfogy.









Olay - Total Effects 7 in One - éjszakai feszesítő arcápoló
Az Olay termékek olyasmik, amikre emlékszem még gyerekkoromból és mintha a nagymamám használta is volna őket. Azt mondják az öregedés elleni harcot nem lehet elég korán kezdeni és a krém állaga is könnyű, de valahogy azt érzem ez nem én fogom elhasználni, mert személy szerint jobban kedvelem a természetesebb összetevőjű krémeket, viszont anyu nagyon szeretni fogja. 
Eredeti ár: 4 799 Ft







Astor - Big & Beautiful Boom! Curved szempillaspirál
Új szempillaspirálnak mindig örülök, mert elég gyakran eldobom őket - jó, a drágábbakat nem, de a drogériások élettartalma szerintem olyan egy-másfél hónap maximum. Ennek a spirálnak nagyon nagy hajlított feje van, ezt nem nagyon szeretem valamilyen megmagyarázhatatlan averzió miatt. Így biztos nem vettem volna meg magamnak. Viszont végre nem szilikontüskés, mert azt meg végképp nem szeretem. Olyan puha sörtéjűnek tűnik, de magamon nem próbáltam közvetlenül; a festék közepesen sűrű és nem teljesen ébenfekete. Ezenkívül azt mondják, hogy a jó minőségű szempillaspirálok festékének az illata finom, ennek mások viszonyítva kifejezetten kellemes. 
Eredeti ár: 2 056 Ft



AA Prestige - különböző termékminták
Különböző krémek és szérumok mintái voltak a doboz alján. Van köztük pórusösszehúzó-, vörösséget csökkentő- és feszesítő krém arcra, szemkrém sötét karikákra, viszont ezek szinte mind 40-50 év fölött ajánlottak a csomagolás szerint.



A hazai felhozatalt tekintve szerintem ez eddig a legjobb doboz, habár a maga 4990 forintjával, ami a házhoz szállítást is tartalmazza, a legdrágább is. A Pixibox  3990-, a Douglas-é 2990 forint és ha jól tudom, csak törzsvásárlói kártyával vásárolható meg. Már maga az Ahava tusfürdő megérte volna, az meg hogy kaptam hozzá egy nagy szempillaspirált és egy éjszaki krémet anyukámnak, csak külön öröm - összesen több, mint 12 ezer forint értéket tesz ki a három termék bolti ára. Szóval erre beneveznék a következő hónapban is, a konkurencia pedig felkötheti a nadrágot!

Ha nem szeretnél lemaradni a jövőbeli posztokról, akkor kövess Bloglovin'-on vagy Facebookon. :)

11 megjegyzés:

  1. Végre egy olyan doboz, ami nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe19/6/13 16:35

      Én is imádom. Meg az az Ahava tusfürdő... *-*

      Törlés
    Válasz
  • ár/érték arányban ez a legszimpibb, nem kétség. a többi próbálkozás silány megoldás, de látod, sajnos azokat is elkapkodják... :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe19/6/13 16:35

      Őszintén szólva nem értem miért.

      Törlés
    2. Én sem.

      Törlés
    Válasz
  • Tindigo23/6/13 22:08

    Ahava tusfürdőt már én is akartam venni, de DMDM Hydantion-nal tartósítják, ami egy formaldehid kibocsájtó szer, irtó gáz. Nekem azért sem jönnek be ezek a boxok, mert csak INCI lista átnézése után vásárolok meg valamit, és a legtöbb termékben bőven találok kivetni valót. A legrosszabul azonban a natúrnak álcázott káros anyagokban bővelkedő termékektől akadok ki, mint ez az AHAVA. Ajánlom Neked a FIN tusfürdőket, vagy a Laverának is van jó, ez utóbbinál figyelni kell, hogy denat. alcoholt ne tartalmazzon, de van ilyen termékük is. Ha az AHAVA arckrémet pedig jól azonosítottam be a KM-en, http://kremmania.hu/kremek/ahava-time-to-hydrate-essential-day-moisturizer azt se kenném magamra, mert a 2. összetevője erősen komedoképző, gyakori használattal jó eséllyel lehetsz mitteszeres, pattis tőle, és írtad, hogy neked néha van ilyen problémád. Szóval szerintem mindenki ésszel próbálgassa az ilyen boxokat, meg úgy egyébként is a termékeket. :) Vigyázz a bőrödre drága Mara, te tudod a legjobban, hogy a szép bőrt sokkal jobb sminkelni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe9/8/13 11:42

      Ez a komment nekem eddig teljesen kimaradt. Én azt hiszem nem vagyok ennyire tudatos, bevallom nem néztem meg az INCIjüket, de ha meg is nézem nem igazán tudom ennyire mi mire jó vagy ártalmas. Eddig azért hittem abban, hogy az Ahava jó. :( Viszont a tusfürdőt nagyon szeretem még mindig.

      Törlés
    Válasz
  • Szerintem is a legszuperebb doboz a hazaiak közül! Nem tudom, hogy sikerült a posztodról lemaradnom, még jó, hogy Facebookon pont együtt emelték ki a véleményeinket, így találtam rá a bejegyzésedre. :)

    Azóta sem próbáltad még magadon a spirált?

    Én nagyon szeretem amiatt, hogy szép pillákat csinál, de 5 esetből 4-szer összekenem a szemhéjam a kis bumlszli feje miatt. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ma próbáltam, mert a MAC-es teljesen beszáradt. Nagy pillákat csinált, szép, sűrű, fekete. Nem kentem vele össze a szemhéjam, de nagyon nagy nekem is a feje a szememhez képest.

      Törlés
    Válasz
  • Névtelen27/11/13 19:21

    Milyen dobozok vannak még amúgy magyarországon? Próbáltam rákeresni de alig-alig találtam valamit. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe22/12/13 22:32

      A Pixibox, a Douglas-box és azt hiszem ennyi.

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe