6/07/2013

Works - Annamari Vadas lookbook


Végre péntek és végre megmutathatom a világnak ezeket a képeket. Úgy alakult, hogy május végén Vadas Annamari lookbookjához, vagyis a diplomakollekciója fotózásán sminkelek. Imádtam a feladatot, mert másabb volt, mint egy rendes smink. Nem szeretett volna semmi igazán feltűnőt, hogy ne vonja el a ruhákról a figyelmet. Arról, hogy a modellt átsminkeljük ruhánként, letettünk: egyrészt időhiány miatt, másrészt mert nem egy gigakollekció. Szerettem volna valami mást kipróbálni, de egyszer úgy is lesz rá alkalmam. A szemsminket a tavalyi geometrikus tusvonal trend inspirálta, végül a helyzet úgy hozta, nem az eredeti elképzelésem valósítottam meg, de az ahhoz készült tervet is helyet kap a tovább után! 


Kissé futurisztikus sminket szerettünk volna, ami nem vonja el a ruhákról a figyelmet. Arra gondoltam, fehér bőrön egy hasonló smink a kontúrok miatt jól fog mutatni. A modell kellemesen lesülve jött haza, ezért a fehér bőr-fekete tusvonal kontraszt a szemén annyira nem érvényesült, inkább zavaró lett volna, hiszen valami látszott, csak nem vált el eléggé, így közös döntés alapján feketével töltöttem ki az formát; az alsó tusvonal túl sok lett volna. A kék szájat egy Max Factor kobaltkék ceruza, a Sleek Peek-A-Bloo pout paint és a egy limitált MAC szájfénye adja. Ez két szettnél maradt, majd barackosra cseréltük - itt a MAC Kinda Sexy rúzst használtam, az OCC Grandma lip tarral. Én még szerettem volna egy levendulát a szoknyához, de akkor már esett az eső, nagyon fújt a szél és kellemetlenül hideg volt, így ezt is hagytuk. A kontúr erős, mivel főleg távolabbi képek készültek, ezt nem bánom, de ha nagyon kritikus vagyok magammal szemben, akkor talán valamivel halványabbat használhattam volna. Ellenben egy korábbi fotózáson, hasonló bőrű modellnél például semmi nem látszott a kontúrból, valahol a kettő között kellett volna. Van a modell arcán az egyik kedvenc "pirosítómból" az Other Wordlyből, de ő kicsit elbújt, a highlight pedig vegyesen a MUFE Sculpting Kit #1 és az elmaradhatatlan, örök kedvencem a MAC Soft and Genlte MSF. Kicsit a pírt és a highlightot a folyamatos átöltözés és az eső igénybe vette, az utolsó ruhánál látszik is talán, de élőben a kontúr is finomabb volt és ez sem tűnt fel.

Legközelebb majd jobban figyelek erre. Mindent összevetve imádom a képeket, örülök, hogy megismerhettem az Annamarit és többieket is. Remélem az idők során lesz még lehetőség hasonló diplomamunkákban segíteni. Ha szép képeket szeretnétek, akkor pedig forduljatok Lugóhoz. :) Nekem a második ruha a kedvencem, a hosszú szoknya és a menta szett, de mind annyira szép. Tegnap este volt a hivatalos bemutató a Millenárison, ezért ma tehetem ki ezeket a képeket; és kicsit sajnálom, hogy a bemutatón nem tudtam részt venni. 

Fotó: Lugosi Péter - LugoPicture // Ruha, kiegészítők: Vadas Annamari - Annamari Vadas // Modell: Elbert Alexandra // Haj: Csilla [a vezetéknevére nem emlékszem, de majd pótlom eme hiányosságom] // Smink: Mara, azaz én






9 megjegyzés:

  1. először is nagyon szép a szemsmink! :)
    a kék szájat valamiért mindig is utáltam, de az összhatás nagyon is pozitív.
    nem okoskodni akarok, de a kontúrozással kapcs. adnék egy tanácsot: én mindig bele-bele nézek a fényképezőgép kijelzőjén a képekbe folyamatában, ha tetszik a fotósnak, ha nem. Így látom, mit mutat képen a pír/kontúr, tudok korrigálni, ha kell, így később nem ér meglepetés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe7/6/13 11:33

      Néha én is is vagyok ezzel. Viszont itt nekem csak az átöltözések közt volt időm belenézni az meg lehet nem a legjobb, ha az egyiken erős, a másikon meg már nem. Nekem tetszett a kijelzőn, amit láttam és a többieknek is. :)

      Törlés
    Válasz
  • Csiribiri Erica7/6/13 11:35

    nekem a korallos/barackos rúzzsal jobban tetszik mert akkor tényleg a ruha érvényesül. azon a képen ahol a lépcsőfordulóban áll a modell és a falat támasztja, ott látszik kicsit többnek a kontúr, de a többin sztem teljesen rendben van a smink, jó lett a szemkontúr is, dög!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe7/6/13 11:47

      Köszi. Azzal nyugtatom magam, hogy tényleg erős kontúrt akartunk és nálam jóval profibbaknál azért lehet látni sokkal rosszabbakat is...

      Törlés
    Válasz
  • Bar- BeautySaleBlog7/6/13 11:58

    .nekem hatarozottan tetszik a kek ajak, a szemsmink is tokeletes ehhez a stilushoz , jo kis fotok lettek :)

    VálaszTörlés
  • Laruska Bee7/6/13 12:11

    Tetszenek a képek, egy kicsit más ez a kék rúzs, mint amit megszoktunk. :) Vagány!

    VálaszTörlés
  • Szuper lett a smink, jól néz ki a ruhákhoz, amik szintén tetszenek!

    VálaszTörlés
  • spacegirl7/6/13 13:31

    a szem zseniálisan jó lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  • Nuada Stenonis8/6/13 16:55

    Nekem bejön az erős kontúr, főleg az utolsó és a végéről a harmadik képen. A kék rúzs meg jobban tetszik, mint a barackos, valahogy annyira harmonikus a ruhák tónusával. Jó ötlet volt :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe