9/17/2013

Works - Gothic Fantasy & Last Nimphet

Még augusztusban írtam, hogy elindultam az Illamasqua versenyén, ahova egy beauty- és a egy fantáziasminket kellett küldeni. Végülis már akkor is kifejtettem, hogy semmi sem úgy sült el, ahogy terveztem, legalábbis sminkügyileg nem voltam a toppon, de azért igyekeztem. Épp ezért úgy gondoltam megmutatom a végeredményt. A másik sorozatot pedig szeptember elsején csináltuk a móka kedvéért!


Kedd óta már biztosan tudom, hogy nem jutottam be a versenybe, amit annyira nagyon nem bánok. Megkérdőjelezhetetlenül nagy élmény lett volna, viszont tudom, hogy három ember előtt is tudok izgulni, akkor nem tudom mi lenne, ha tényleg többen néznének és az egésznek tétje is lenne. Majd jövőre többet készülök. Szerintem fontos észben tartanom azt, hogy ez volt az első fantáziaszerű sminkem másokon, illetve nem teljesen azt csináltam, amit előre kitaláltam. Nekem mindig annyira fontos, hogy a modelleknek is tetsszen, amit csinálok így kicsit megrémültem attól, hogy lehet a nagyon fekete részeket nem értékelnék. Ebből azt tanultam, hogy máskor nem kell kétségbeesni, többet kell gyakorolni, többször lepróbálni - az idő és a forma miatt is - és csak aztán megörökíteni.

Az Illamasquánál látom azt, hogy ők igazán a versenyeiken nem a tökéletességet várják, hanem az ötletet, a textúrák és a formák újszerű keverését. Kicsit nehezen tudtam elrugaszkodni és tulajdonképpen egyáltalán nem jön át ezen a sminken, amit szerettem volna megvalósítani, szemben a beautyval. Ellenben annyira szívesen megnézném a többi döntőbe be nem jutott alkotást.

Képek terén majd facebookra töltök fel még, ha megérkezik a többi is, hogy kicsit változatosabb legyen a látvány.

Fotó: Balázs Gergely / Modellek: Bencze Kinga, Gelencsér Beáta / Haj: Kovács Regina / Ruha: Ujfalusi Gabriella 



Ez a smink szintén nem a teljesen megszokott, de van egy kis előtörténete. A fotózást megelőző nap kaptam négy darab iszonyat picike képet egy fotóstól egy olyan megjegyzéssel: "Magunk közt a sminket nem tudtam használni...újra kellett rajzolni, sok képet nem tudtam használni emiatt." Ezt annyira magunk közt, hogy mindenkinek megírta. Nos, ezen kissé ledöbbentem, mert nekem nem tűnt ennyire rossznak a dolog, sőt, habár nem volt a teljesen megszokott sem. Viszont úgy vagyok vele, hogy ha már TFCD alapon csinálom, akkor olyat és csak olyat vagyok hajlandó csinálni, ami nekem is kihívás, még nem próbáltam. Ha azt mondja akar egy tusvonalat, arra szerintem mindenki képes; viszont megnéztem volna hogy hasonló szemformával más mit kezd. Ez volt az a pont, ahol megállapítottam akármennyire is figyelek arra mások mit mondanak, tetszik-e nekik a smink, néha tényleg a világ a hülye. 

Valami tündéreset szerettem volna, magamon kipróbáltam és rajtam nagyon szép volt. A modell bőre az egyhetes nyaralás után barnább volt, mint amire előzőleg számítottam, így talán még sötétebb tónusokat is elbírt volna. Nagyon sok kedvenc terméket használtam, mint például a Bella Pierre Money, a Lumiere Minerals Pennysilvania Green, a Ben Nye Royal Purple, az OCC Ginger és a MAC Petalpoint pirosító. Tusnak a Kryolan neon rózsaszín aquacolort használtam. A modell száján - érzem, hogy kérdezni fogja valaki - pedig a MAC Rebel rúzs van egy Hot House nevű szájfénnyel. A Vikivel jó dolgozni, mert nem akarja, hogy X helyen megjelent dolgot másoljunk [sokan ezt csinálják], ahnem hagy kiteljesedni, másrészt pedig nagyon szép és egészen érdekes képeket csinál.


Fotó: Rátkai Viktória / Modell: Takács Boglárka / Haj: Kovács Regina / Ruha: Takács Anikó / A virágokat pedig a Florenza World Virágbolttól kaptuk. 





3 megjegyzés:

  1. Aviana Rahl17/9/13 21:56

    Le a kalappal, nagyon szép munkák! Szívesen megnéznék egy közelit a zöld lányokról! :)

    VálaszTörlés
  2. a tündéres baromira tetszik, a smink is, a képek is (ahol bevásárlókocsiban ül a modell az különösen), a modell is, a másik sorozatban a sminkből sajnos nem látszik sok, de tetszik az egésznek a hangulata.

    VálaszTörlés
  3. Makeup Universe20/9/13 23:18

    Köszönöm. Majd igyekszem, lehet ide is teszek fel pár közelebbi fotót, csak nekem a teljes látvány tetszik a "poliposnál". :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe