10/06/2013

DN - 05102013 - Barry M // Cobalt Blue

Szerencsére azok közé tartozhatok, akik kaptak egy nyitás előtti ízelítőt a Nailland Hungarytól. Nekem is négy lakkot küldtek és szinte mintha ismernének, mert egyszerűen sikerült pont olyan színeket választaniuk, amiket nagyon szeretek vagy szerettem volna, de amennyire láttam a többieket is hasonlóan jó csomagokkal lepték meg.  A négyesből az első a Barry M kobaltkék lett, mert egyszerűen nem tudok ellenállni a kékeknek. Több kép és vélemény a tovább után!


Szeretem a Barry M lakkokat, mert ár/érték arányban nagyon jók, sok és szép színeik vannak, jó az állaguk, szóval szuperek. Ez a lakk is két rétegben teljesen fed, nem buborékosodik, szépen terül, nem folyik túlzottan, de kellemesen kenhetően sűrű és nagyon gyorsan szárad - annyira, hogy erre most még a gyors szárító fedőlakkom sem kentem rá. Az ecsete teljesen átlagos, de jól használható.

Node mit kell tudni a Nailland Hungaryről?
Nos, én sem vagyok a téma szakértője, de azt tudom, hogy a október 10-én a budapesti Árkád alsó szintjén nyílik standjuk, ahol olyan remek és sokáig csak hosszas nyálcsorgatás után, külföldről sok dolláros postaköltséggel rendelhető lakkokat forgalmaznak majd, mint a Seche Vite, a China Glaze, az A-England, a Barry M és a Golden Rose, illetve a Flormar. [Oké, a Flormart és a Barry M-et már szemfülesek megtalálhatták máshol is.] Viszont lesz hozzájuk webshop, hogy azok is vígan költsék az anyagi bevételeiket, akik nem budapestiek. Addig is nézegessétek a naponta frissülő facebookjukat! :3

Már próbáltátok a Barry M lakkjait? Ti is annyira várjátok azt az Árkádos standot mint én? ^_^

9 megjegyzés:

 1. Imádom mostanság ezt a típusú kék színt, ez is gyönyörű!!!!

  VálaszTörlés
 2. Szépséges ez is....ha nem lenne 25 kék lakkom...de azt hiszem ez ilyen must have szín.

  VálaszTörlés
 3. Örülök, hogy lesz webshop, mert eddig nem nagyon értettem, hogy ez az üzlet miért éri meg másnak is a pestieken kívül :)

  VálaszTörlés
 4. Még nem és igeeeen! Kár, hogy nem vagyok pesti :(
  Ez a szín pedig csodás :)

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép kis színe van.kedvelem a Barry M lakkokat.
  én annak (is) örülök,hogy van online oldal:) így rendelhetek majd :)
  és bízom benne,majd bővül a kínálat a márkák terén:)

  VálaszTörlés
 6. A NailLand weblapjának a címe: www.nailland.hu

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe