12/29/2013

DMU - EOTD 28122013

Szerintem ez lesz az év utolsó előtt sminkje vagyis inkább sminkrészlete. Azért részlet, mert ezeket a képeket még kora este kiválogattam és úgy gondoltam megfelelőek lesznek, majd az este további részében nem volt kedvem ezzel foglalkozni. Leginkább most sincs. Szeretném, ha mindenki megértené mégegyszer utoljára, remélhetőleg sikerül kristálytisztán megfogalmaznom: ez a blog a személyes tapasztalataimra épül, nem pedig egy sminkes porfólió.


Az itt látható DMU bejegyzéscímek alatti sminkek azok, amiket én szeretek viselni, amik nekem tetszenek. Ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek tetszeniük kell és azt sem, hogy nem tudom milyen szempontok alapján tökéletesek. Ezt a blogot kedvtelésből írom, nem azért, hogy megmutassam tudok mást is vagy én aztán vagyok valaki. Nem arról szól milyen jól lehet korrektorra felkenni némi irizáló port egy kis barnával. Akinek erre van szüksége szerintem megtalálja a magának való és bizonyára kiváló emberek által vezetett oldalakat vagy azon kiváló ízlést, ami bennem hiánycikk. Olyanokat, akik tudják, hogy milyen színt mivel illik párosítani. Ezenfelül felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a blogban található információk mindig a személyes vélekedéseimet tükrözik, amit a leírás pillanatában és utána is teljes mértékben igaznak vélek és erre rettentően büszke vagyok. Azért, mert úgy gondolom, hogy elég sokan olvasnak és soha, soha, soha nem tehetem meg, hogy bármiről valótlan állítsak - nekem ez fontos és sosem jutott eszembe ilyesmi. Ha másnak más a tapasztalat azt elfogadom, nekem pedig az, amit leírok. Köszönöm a figyelmet!

Szemek/Eyes
MAC - Bare Study paint pot, Fairy Lite, Blue Brown pigment, Brun, Sheedy Pearl eyeshadow
Ben Nye - Royal Purple Lumiere Luxury Powder
Make Up for Ever - #161 eyeshadow
NYX - Disco Queen glitter liner
Paris Berlin - Black eye kohl
Maybelline - Big Eyes mascara





13 megjegyzés:

  1. HeniManUtd29/12/13 17:08

    Valamelyik nap szinte teljesen megegyező sminket csináltam én is:) Nem tudom ez milyen márkájú ceruza, de az Essence-nek van egy ilyen lila színű ceruzája, csak ajánlani tudom annak, aki ilyen színt keres a sminkhez. A munkád pedig tökéletes, mint mindig.

    VálaszTörlés
  2. HeniManUtd29/12/13 17:08

    Ha jól látom, ez inkább tus, de ceruzával is hasonló az eredmény

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe29/12/13 17:12

      Nem, ez por. Ben Nye Royal Purple. :)

      Törlés
    Válasz
  • Csiribiri Erica29/12/13 17:09

    Szívesebben olvasnám, h ezzel és ezzel készült...vagy hogy ezeket használtad...és amazzal satíroztad el. Mert tudom én is, más is (aki régóta olvas téged), hogy ilyen vagy. Blending queen-nek hívunk (ha meg nem sértődsz) és nyilván azért olvasunk mert ez nekünk tetszik.
    Légyszi legyen vége a fröcsögésnek mert mint olvasó borzasztóan zavaró.
    A képek magukért beszélnek, TÖKÉLETES, soha nem unalmasak, MARÁSAK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe29/12/13 17:14

      Köszi. Megértem, hogy unalmas, én is unom. Tegnap odajutottam ezzel kb. hogy hagyom a francba az egészet. Majd leírom azt is még mivel készült.

      Törlés
    Válasz
  • Csiribiri Erica29/12/13 17:10

    Amúgy tényleg érdekel, hogy miket használtál.:-)

    VálaszTörlés
  • Mdollas Nails29/12/13 17:27

    wow nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  • Szívecske29/12/13 17:59

    Elhiszem, hogy elkeserített a facebookon zajló lejárató hadművelet, de hidd el, hogy ez nem befolyásolja azokat, akik szeretik a blogod, a sminkjeidet és a stílusodat. Pedig nagyon sokan szeretünk és ez az,ami számít, nem a rosszakaróid véleménye.
    Hogy a sminkről is szóljak: gyönyörű!

    VálaszTörlés
  • sklatyenom29/12/13 18:12

    Huuuu ez nagyon szep lett!
    Ihletet kaptam a szilveszteri sminkre, lehet hogy egy melybordo vagy fenyozold tusvonalat dobok, a lilat lecserelve.
    Lilaval amugy siman utcara hordhato, nekem nagyon tetszik, nappali sminkkent is szivesebben viselek ilyeneket, mint a "foldszinek es tusvonal es szempillaspiral kis ajakfeny" kombot :)
    A lejarto kampanyt pedig ne vedd komolyan, valoszinuleg azert erintette oket erzekenyen az oszinte velemenyed, mert sokszazan adnak a szavadra, es hiteles forraskent tekintenek Rad! Mi szeretunk, imadjuk amit es ahogyan csinalsz!

    VálaszTörlés
  • Makeup Universe29/12/13 18:30

    Köszi!

    Igazából nekem az esik rosszul, hogy nagyjából 30 e-mailt kaptam arról melyik ez az iskola és semmiképp nem szeretnének odamenni. Mindre azt válaszoltam, hogy nem, nem mondom meg, mert lehet csak nekem volt rossz élmény. Ezt elkerülendő belinkeltem az évértékelésben, nem rosszból, csak úgy gondoltam, mivel minden általam leírt igaz és teljesen valós véleményemet tükrözi, így nem hiszem, egy valóban sikeres iskolának és szakembereknek pont egy ilyen kis blog árthatna bármit is. Ezek után a munkáimat nem látva, ismeretlenek viccelődnek azzal, hogy én mégis ki vagyok és mit akarok. Hát jó, kár volt kiírni a teljes nevem, jó, hogy a telefonszámom, a privát e-mail címem, a lakcímem vagy bármely más általam a szerződésen megadott személyes adatot nem tették közzé facebookon hadd írjanak és zaklassanak a trollok, ne csak a blogon keresztül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. evil-she-devil30/12/13 00:16

      Még a neved is nagy bátorság volt kiírni, mivel az engedélyed nélkül használták fel az adatod és az ilyen sunyiságokat jóféle büntipénzzel szokták jutalmazni.. megérdemelné, ha már visszaélt ezzel

      Törlés
    2. Makeup Universe30/12/13 01:03

      Nem vagyok az a pereskedő típus. Felejtsük el, aztán kész.

      Törlés
    Válasz
  • Nagyon szép lett a smink! :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe