12/10/2013

DN - 06122013 - My little Santa

Nos, amint a címből is látszik közel egy hetes csúszásban vagyok magamhoz képest. De sebaj, már megszoktam! Már a Nailland nyitásakor kinéztem magamnak ezt a vörös lakkot, de akkor bámulatos önmegtartóztatást mutatva szintén nem vettem meg - szerencsére ez a lakk nem okozott akkora csalódást, mint a Chnia Glaze Flying Dragon. Sőt, 590 forintért cserébe semmilyen rosszat nem kellett elszenvednem, hiába nem szeretem a vöröset, bármikor újravenném!


Ez egy gyönyörű meggyvörös, apró arany, kék, lila, magenta csillámocskákkal. Hihetetlenül fényes, könnyű vele lakkozni, ez ecset feje nagy és rugalmas. Valamilyen megmagyarázhatatlan módon még sosem kentem a lakkot a bőrömre vele. Azt hiszem a profi körömlakk-blogerek ezt az állagot/finist hívják jellynek. Szerencsére én ebben nem vagyok profi, csak laikus felhasználó, így annyit mondhatok: annyira szép, egész nap csak nézegetném! Mellesleg nagyon emlékeztet a tavalyi karácsonyi lakkomra, az Orly Torridra, pedig ez teljesen más. Ugye?!

Golden Rose - Rich Color 45 - 2 rétegben
Seche - Seche Vite Dry Fast Top Coat - 1 réteg






7 megjegyzés:

  1. Mdollas Nails10/12/13 21:09

    wow nagyon szép.

    VálaszTörlés
  2. fairyland10/12/13 22:22

    Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  3. Ilyen golden rose lakkokat csak az Árkádban lehet kapni? Az nekem annyira kiesik, de valami gyönyörűek! Ez volt múltkor a kezeden? Annyira szép! Piros-vörös télen, korall-pink nyáron, imádom! :) Ahogy a párom mondaná, én szinte mindig "piros" lakkot veszek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez volt. 590 forint, megéri érte békávézni. :)

      Törlés
    Válasz
  • oooooolyan szép! ^^ és ama orlyra szerintem nagyon hasonlít, de Edináék biztos rácáfolnának! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem teljesen ugyanolyan, ez csillámos az meg metálfényű! :D

      Törlés
    Válasz
  • ^_^

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe