12/22/2013

DN - Amethyst the Velvet Goth

Ha van lila körömlakk-univerzum, akkor én biztos abban élek. Egyszerűen ahogy visszanézem a legtöbb bejegyzésem a lakkok vagy lilák vagy kékek, de akad néhány zöld és fekete is, nomeg sok-sok holo. Ez egy olyan lakk, amiről nem igazán sikerült eldöntenem szeretem-e, mert szép-szép, csak valahogy olyan furcsa. Szeretem benne, hogy matt és mégis csillámos, de annyira sokszor próbálkoztam vele, hogy nagyjából vállalhatóan nézzen ki a képeken, ezért inkább már ráuntam. 


Ez az első Models Own lakkom, de biztos nem az utolsó. Nagyon cuki ez a plüss kupak, engem persze zavar, mert a bársony az alján megkopott és mindig izgultam, hogy jajjjcsaklenelakkozzamvéletlen, mert akkor menthetetlenül csúnya lesz. Végülis ezt a szöszösségét nem nagyon szívleltem meg, főleg amikor egyenként retusáltam le a szerintem nem odaillő, de celluxszal le nem jött pihéket... Aztán később már arra is gondoltam, hogy automatizálok hozzá egy eksönt, mert mire nincs időm, de kevesebb képen szerepel a kupak, mint amire érdemes ilyesmit beállítani.

Ebből is látszik mennyire lekötnek a plüss dolgok. Hogy ejtsek néhány szót a belbecsről, nos, még mindig a szép-szép jelzőt látom a legmegfelelőbbnek. Ezüst mikroglitterek és nagyobbacska magenta hexagonok tobzódnak mélylila alapban. 



Nekem az állaga kicsit túl darabos és sűrű, egy rétegben túl világos, kettőben már jó. A képeken látszik is talán, de két nap alatt háromszor kentem fel, mert nem tehettem rá fedőlakkot, ezért állandóan elrontottam valamelyik körmöm. Alapvetően tetszik a matt csillám gondolat, különleges, csak nem az én türelmetlenségemnek való, ahhoz még a mattságával együtt is lassú. Ha bárkit foglalkoztatna: megvan az a pozitívuma, miszerint a csillámok nem merednek ki a köröm síkjából és nem akadnak bele mindenbe. 

Fedőlakkal is ugyanannyira tetszik, olyankor szublimáló jód univerzummá változik. Carmenesque használta a a kékre az galaxisos jelzőt, Edinánál a vörös meg jajjdeszépcsoda. A fedőlakktől mellesleg kissé kékesebb lett és sokkalta sötétebb is. Azt hiszem összesen öt színben létezik, a feketét még talán megnézném, de félek, csak maszatos szürke lenne, viszont ha jobban szeretném a karácsonyt, rohannék megvenni a zöldet és büszkélkednék fenyőfaszerűen deresen csillogó körmeimmel.

A képeken három rétegben van a körmeimen a lakk, fedőlakknak pedig a Seche Vite gyorsszárító fedőlakkot használtam. 









Ezt a lakkot a Naillandtől kaptam.


Nektek volt már Models Own körömlakkotok?

4 megjegyzés:

  1. Mea (Nail Polish Maniac Blog)22/12/13 23:07

    Nagyon szép :) Models Own lakkom ugyan nincs, de az SV fedőlakkjából megvettem a minit, azt próbálgatom :)

    VálaszTörlés
  2. Lexi23/12/13 11:33

    Nekem a kék van meg ebből a kollekcióból de valami gyönyörű.Mondjuk én fedőlakkal használom mert ez a matt finis nem jön be,de imádom,hogy ennyire csillámos és kék és gyönyörű.SV fedőlakkal meg valami elképzelhetetlenül nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Njoythestyle Reni23/12/13 19:45

    Hihi, Nekem is ő volt az első velvet goth lakkom, nem egyszerű vele a történet, az biztos! Imádom a lila fedőlakkos univerzumot a körmeiden! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Makeup Universe26/12/13 20:34

    ^_^

    Lehet tényleg megveszem valamelyik másik színben, de már inkább egy A-England lakkra ruháznék be. :/

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe