1/04/2014

DN - 24122013 - Smoke and Ashes

Ezt még tavaly ki szerettem volna rakni, karácsony másnapján legkésőbb, de természetesen megint máshogy alakult. Még csak január negyedike van, viszont úgy tűnik ez az év már most tele lesz új kihívásokkal, változnom kell és változtatni akarok. Nade, addig maradjunk a materiálisabb dolgoknál, mint ez a körömlakk. December 23-án este kitaláltam, hogy másnapra fenyőfaszínű körmöket szeretnék. Ezért adtam egy utolsó utáni lehetőséget ennek a China Glaze darabnak.


Ő a Hunger Games kollekció része volt, amiből az egészet akartam természetesen, végül csak négyet rendeltem meg. Imádtam a csillámosat, a fóliadarabkásat és az égető narancssárgát is, viszont eme zöldes-feketés-csillámos valamit nem igazán értem. A tizenkettedik körzethez őt álmodták meg, habár szerintem ehhez a témához a Stone Cold talán jobban illene, ha a bányászos vonalon szeretnének maradni. Ellenben szerintem a bányászat, az ércek, de már maga a füst is egy sokkal játékosabb és érdekesebb színért kiált.

Ez a egy eldönthetetlen bázisú: vagy fekete vagy nagyon sötétzöld, esetleg kék. Ebben vannak apró ezüst-arany-kék-zöld mikroglitterek, amiktől az egész leginkább zöld lesz, ha ügyesen mozgatjuk az ujjunkat, akkor felfedezhetünk benne valamennyi kéket is. Az igazság az, hogy képen sokkal szebb, mint a valóságban, mert akárhányszor a kezemre néztem csak egy fekete lakkot láttam valami zöldes szemcsékkel. Ez a lakk egyszerűen unalmas, az üvegben sokkal szebb, ellenben nem hiszem valaha elkerül a fiókból, hacsak nem elajándékozom. Ha szeretnétek egy másik feketének nem feketét, viszont zöldnek sem zöldet, ebben az esetben javaslom, másképp soha.  











Hasonmások terén engem a zöldessége miatt az Orly Meet Me Under the Mistletoe-ra emlékeztett, de felkenve az sokkal zöldebb, csillogóbb és színjátszóbb, tényleg jobban fenyőfásabb-karácsonyosabb szín. A nagyon-nagyon sötétzöldek terén talán még az A-england Tess d’Urberville is szóba jöhet, de utóbbiban képek alapján sokkal finomabb szikrázó szemcsék vannak, talán több is és ránézésre inkább izzik, mintha egy sötét üreg alján smaragdot látnánk, mintsem fekete lenne némi zöld-kék mikrocsillámmal. 




8 megjegyzés:

  1. hát nekem tetszik. nagyon.
    pont azért, mert feketének nem fekete, zöldnek nem zöld.

    VálaszTörlés
  2. Arabella5/1/14 00:19

    Én szeretem a majdnem fekete lakkokat és a sötétzöldeket is, de ez most valahogy nekem sem az igazi. :(

    A Tess sem az élénkségéről híres, de valóban valahogy "finomabbak" benne a szemcsék, én nagyon-nagyon szeretem. De ha fenyő és körömlakk, akkor az NYC Money never sleeps-re szavazok, számomra az a "legkarácsonyosabb", és ahhoz képest, hogy viszonylag olcsó, még a minősége is egész jó.

    VálaszTörlés
  3. Nuada Stenonis5/1/14 11:07

    Szerintem nagyon klassz, én élek-halok az ilyesmi színekért. Fekete, némi csavarral :)

    VálaszTörlés
  4. Lumena5/1/14 11:15

    Nekem pont az tetszik benne, ami neked nem. Szeretem a "fekete de mégsem" lakkokat. Ehhez képest egy sincs a birtokomban. :D

    VálaszTörlés
  5. Bar- BeautySaleBlog5/1/14 15:40

    .ez a lakk nalam nyero :)

    VálaszTörlés
  6. Mdollas Nails5/1/14 16:05

    nagyon szép.nekem sokkal jobban tetszik mint az orly

    VálaszTörlés
  7. Nekem az ilyenek annyira nem jönnek be, az Orly sokkal jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szepek. Most epp zoldes lakk lazban egek, mert tegnap erkezett meg az Urban Decay Zodiac lakkom, ami szinten egy csillamos zold lakk. Csak az kicsit inkabb olajzold a smaragzoldes arnyalat helyett. Gyonyoru! :)
    A fekete-de-megsem lakkok kedveloinek meg ajanlom ugyanabbol a szeriabol a Blackheart nevut. Meg probalom visszafogni magam, de attol tartok az is a kosarban vegzi :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe