1/25/2014

DN - 25012014 - Glitter Galaxy

Nem sokkal többet tudok erről a lakkról elmondani, mint amit facebookra írtam délelőtt. Annyira izgatott lettem, amikor megláttam a Naillandnél, hogy lesznek Galaxy körömlakkok a Golden Rose-tól. Már rögtön aznap szerettem volna őket megnézni élőben, de várnom kellett két teljes napot. A galaxisok meg én, szóval... nem véletlenül lett ez a blog Sminkuniverzum. Minél többet gondolkozom azon miért csak egyet vettem, annál inkább szebbnek hatnak az emlékeimben.


Ott a pultnál nem igazán tetszett ezenkívül a többi. Lehet nem néztem meg elég alaposan őket, de hazafelé már sokkal vonzóbb volt az a világos fehéres is, amit alapvetően nem tudok elképzelni magamon. Őszintén szólva azt vártam, hogy mind tetszeni fog, sőt, egyenesen imádni fogom őket, mert felkenve egy-egy instant mini galaxist kapunk. Vannak izgi matt finisűek - nem vagyok mattpárti -, illetve ehhez hasonló mikrocsillám homokok. Személy szerint azt várom egy "galaxistól", hogy térhatású legyen, mintha a csillámok fényévnyire lennének egymástól; valami mélyen belenézős, elvarázslós dolgot szeretnék tőlük. Nekem a galaxy sorozat furcsa színű és homok finisű lakkjai sokkal inkább tűnnek ismeretlen bolygók talajának, távoli holdak szikláinak, mint a klasszikus űrutazós látványvilágnak.

Nem mondom, hogy nem tetszik - akkor nem vettem volna meg -, de engem a preraffaelita festmények színvilágára emlékeztet a fáradt arany és zöld kombinációjával, mintha a naplementénél csillogó víztükörben látnánk a vízinövények zöldjét. Ez a lakk nagyon sűrű, viszont ha nem sikerül hibátlanul felkenni, akkor nem látszik rajta. Amíg az első réteget például könnyen lehet felvinni, addig a második már meg-megakad a csillámbuckákon. Ettől eltekintve nem állnak ki zavaróan a felületéből a glitterek, de kissé érdes a tapintása. Gyorsan szárad. 

Végülis addig gondolkoztam ezen a holdas-bolygós dolgon, hogy biztos veszek belőle még párat.

Golden Rose - Galaxy nail color - #19 [2 rétegben] 







6 megjegyzés:

  1. nagyon jó a színe :)
    Ha van kedved vegyél részt a nyereményjátékomon:
    http://underthespellofbeauty.blogspot.hu/2014/01/nyeremenyjatek.html

    VálaszTörlés
  2. Njoythestyle Reni25/1/14 15:33

    Hű de érdekes színkombináció, mintha az apró kavicsos talajrétegen áttüremkednének a mini fűcsomók, nagyon cuki! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Nuada Stenonis25/1/14 17:13

    Nem az én színem, de nagyon izgalmas. A Te fotóidon jobban is tetszik, mint más swatchokon.

    VálaszTörlés
  4. Mea (Nail Polish Maniac Blog)25/1/14 23:21

    Szépek benne a zöld csillámok :) Én valószínűleg majd a rózsaszínre (Barry M Princess dupeja *_*) fogok lecsapni, nagyon megtetszett swatchok alapján :)

    VálaszTörlés
  5. Szilvia A.25/1/14 23:26

    Szerintem nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  6. Különleges darab, tetszik :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe