4/20/2014

DN - Téli pipacsmező

Bemutatom az egyik kedvenc lakkom, a címkén a Golden Rose Jolly Jewels 110 feliratot kell keresni - annyira különleges, név sem kell neki. Először Edinánál láttam és azonnal vágytam rá, de fogalmam sem volt, hogy ezeket a Golden Rose lakkokat hol lehet beszerezni. Aztán a Nailland elhozta hozzánk őket. Ez volt az első Golden Rose lakkom. Pontosabban ő is azok között volt, amiket az első Naillandes látogatásomkor szereztem be, viszont róla tudtam hogy biztosan akarom. Azóta tart a szerelem.

Nem tudtam eldönteni a mai napig, hogy ez inkább egy téli lakk vagy inkább egy nyári. Engem mindig téli pipacsmezőre emlékeztet, de néha még sütés előtti mákos-cseresznyés sütire is gondoltam. Lehet pont ez az ellentmondást szeretem benne annyira. Nagyon tetszik ez a kissé áttetsző fehér alap, amiben apróbb fekete és nagyobb piros csillámok vannak, olyan glitterszendvicses. Az elmúlt hónapokban ez volt a legtöbbet viselt lakkom - ez nálam azért említésre méltó, mert egy lakkot ha négyszer felkenek évek alatt az már csoda -, mert nagyon szeretem az állagát és a gyors száradását. Ezenkívül az egyszerre pasztelles és élénk kontrasztokat, mindeközben sosem ugyanolyan. Használat előtt felrázandó. 5/5

A képeken 3 réteg van a körmeimen. Nagyon sokszor lefotóztam, de sosem voltam velük elégedett, aztán már az ötödik próbálkozásnál úgy döntöttem, hogy ez marad, akármi is lesz. 







4 megjegyzés:

  1. Szuper ez a körömlakk!! Nekem inkább tavaszias, bár bármikor szívesen viselnèm:) Kata mosolyrecept.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Njoythestyle Reni20/4/14 17:05

    Nagyon kis cuki, bár az én szívemet a tavalyi Nailland nyitása óta nem tudta elrabolni - helyette vettem sok más GR lakkot és imádom őket! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. Cserkó Muffin20/4/14 17:06

    Imádom, az egyik kedvencem. Most is ezt viselem egy piros lakk kombinálásával :3

    VálaszTörlés
  4. Mdollas Nails21/4/14 12:28

    nekem nagyon bejön ez a lakk. van egy hasonlóm,w7 de imádom,nagyon különlegesnek tartom,ahogy ezt is :)

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe