8/09/2014

iHerb | #1

Elérkeztünk az első iHerbes zsákmányos bejegyzéshez. Sosem írtam ilyet, mert mindig olyasmiket rendeltem, amikről biztosan írtam volna, illetve általában hasonló dolgokat rendelek, például csak ecseteket. Most ez máshogy alakult. Kihasználtam az ingyenes szállítást, mert már alig volt fényvédőm, de mivel ez még csak olyan 25 dollárba került volna, beraktam a kosaramba pár már régóta wishlistes terméket is.


Most több inkább fizikai fényvédőt szerettem volna, de persze nem volt a többi kinézettből. Nagyon jó a fényvédő felhozatal iHerben fizikaiakból és kémiaiakból is, emellett a többségük állatbarát is. Igaz, hogy a fizikai fronton a maximum inkább a 30 faktoros, ezért ezekből először talán ősszel fogok rendelni, mert nekem szükségem van az SPF 50-re. 


A Kiss My Face fényvédői már régóta a listámon vannak, de általában nincsenek készleten. Eredetileg az ötven faktorosat néztem - ami szintén inkább kémiai -, viszont be kellett érnem ezzel a negyvenessel. Utóbbi magában a Hydresia miatt is érdekes, ellenben mindössze 88 ml, gyakorlatilag pedig a tubus nagyjából félig van - átvilágítva a Hydresia felirat tetejéig ér benne a krém. A Babyganics elég vastag, abszolút fizikainak tűnő fényvédő. Amikor megrendeltem az aktív összetevők között nem láttam kémiaiakat, habár vannak benne. Visszanéztem tegnap este és már iHerben is a „frissített” INCI van. Egyébként furcsa, hogy babáknak hibrid, két kémiai fényvédő-összetevős krémet gyártanak. Mellettük egy Clear Zinc SPF 70-et néztem, mert még sosem láttam ilyen magas faktorszámot.


Benéztem a trial szekcióba, ahonnan nagyon kedvezményes áron vehetünk néha ezt-azt, és három olyan terméket is láttam szinte ingyen, amiket előbb-utóbb megvettem volna. Az első a manuka mézes termékekben erős Sierra Bees egyik kréme volt, a körömvirágos manuka mézes. Már nagyon rég kinéztem magamnak, olyanra számítottam, mint az Egyptian Magic. Később láttam, hogy ez krémesebb és „aromaterápiás”. Folyós az állaga, ezzel szemben nagyon gazdag, az illatát máshogy képzeltem, elég zöld, leginkább gyógynövényes. A másik a Sibu Beautytól, erről a márkáról meglepően jókat olvastam és mivel imádom a homoktövist, ezért kétség sem fért hozzá, ő is felém veszi az utat. Ez a Sea Buckthorn Cleansing Face and Body Bar, ami egy arctisztítószappan és 139 ötcsillagos értékelés alapján úgy döntöttem kipróbálom, nem veszthetek vele. Utolsónak a South of France szappant választottam innen, mert másik hármon már túl vagyok. A levenduláshoz viszont eddig nem volt szerencsém. Az illata alapján a verbenás a kedvencem, ezenkívül nem sokban különböznek, mind állatbarát, vegán, növényi alapú, lassan olvadó, SLS/SLES-mentes termék, próbáljátok ki!


Mindig vannak heti akciók, épp a Steavita termékekre volt 20% kedvezmény, tehát rendeltem egy 100 milis folyékony sztíviát és egy por állagú édesítőt. Nagyjából hat hónapja kísérletezek azzal, hogy megfelelő cukorpótlót találjak, amivel elégedett vagyok. A kókuszcukor nekem nagyon nem tetszett - a finom karamell karakter engem sokkal inkább valami füstös, rossz dologra emlékeztetett -, az 50 ml-es folyékony jázminpakóca pedig a bioboltokban is mindenhol kétezer felett van, tehát hét dolcsiért egy próbát maximálisan megért. 



Rég áhítoztam a Stash teákra, amikről csak jót lehet olvasni. Elsőre ez a kilenc különböző ízt tartalmazó tűnt a legjobb választásnak. Megrendeltem az egyik kedvenc teám is, a St. Dalfour fekete cseresznyését, isteni íze van emlékeim szerint. A harmadik a Celestial Seasonings citromos gyömbérteája, amit sokkal inkább a csomagolása miatt vettem meg, amikor négyből próbáltam választani egyet. Egyébként nagyon megosztó íznek bizonyult, vagy utálják vagy imádják. Citromos, némi gyömbérrel a háttérben, majd mikor lenyeltük a kortyot, jön a fűszeres, aromás, már-már csípős íz; ráadásul az illata betölti a szobát. Szerintem érdekes az, hogy a Celestial Seasonings csomagolása sokkal környezettudatosabb és egészségesebb, mint a másik kettőé, ezért elsőre azt hittem, véletlenül szálas tea került a dobozba - a teafilterek nincsenek külön, hanem egy nagyobb közös aromazáró papírzacskóban laknak. 


Próbáltam a cicám kedvében járni, mivel nem szereti a májat vagy a májas ízesítésű tápokat, viszont a kacsát imádja, annyira örültem, amikor találtam neki is valamit. Nem igazán jött rá, hogy ezekkel a kicsi halacska formájú valamikkel mit csináljon - pár óra múlva csak hűlt helyük volt -, ellenben a szappantól levendula illatú barna papírral azonnal feltalálta magát és végigaludt egy fél napot rajta. 



Az iHerb továbbra is a kedvenc webshopom, rettentően lojálisak a vásárlókkal, rengeteg érdekes terméket tartanak, mindenki talál kedvére valót. Általában két hét alatt megérkeznek a csomagok, még a négydolláros szállítással is. Kétszer volt egymás után ingyenes szállítás ezen a nyáron, biztos megrohamozták őket, hiszen kivételesen majdnem hét hetet vártam a csomagomra, már azt hittem eltűnt. A vámnál várt rám, de napokig telefonáltam a postára, a vámra, hogy merre lehet. Az addig nem létező csomag végül előkerült, igaz az oldala a doboznak végig volt szakítva. Nem baj, ennyi nem tarthat vissza, iHerbfüggő vagyok teljesen. Ha pedig nektek is megtetszett valami, akkor az első rendelésetekből a BWD650 kóddal 40 dollár felett 10, alatta 5 dolcsi kedvezményt kaptok. 

Nem tudom mit kérdezhetnék, szeressétek az iHerböt ti is! ^_^

14 megjegyzés:

  1. Anikó B.10/8/14 06:58

    Milyen postázást választottál?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday10/8/14 13:31

      Ingyenes volt a szállítás, ha a legolcsóbbat, az amúgy a négydollárost választottad.

      Törlés
    2. Vivien Seres16/8/14 15:05

      Akkor mégiscsak megérkezett Mara?! :) (Instán nagyon el voltál szontyolodva.)

      Törlés
    3. Monday16/8/14 21:23

      Meg, de már tényleg feladtam. Majdnem hét hétig tartott mire ideért, nem tudom mi lehetett. O.o

      Törlés
    Válasz
  • Andus10/8/14 09:16

    A cica elégedettnek tűnik, biztosan örült a vett ajándéknak.Az iHerb-es szappan illatú papírba beburkolózás pedig célzás (mi több, telitalálat), hogy gazdi rendelj még! ;)
    A fekete cseresznyés teáról a fülest pedig köszi! Még egy valami, amit felvehetek a képzeletbeli listára, így a végén még össze sem kell álljak senkivel sem, hogy a végén rendeljek, mert annyi mindent kinézek végül....:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday10/8/14 13:32

      A gazdi rendelne még, de jelenleg a külföldi rendelést hanyagolnom kell, mert a dollár is a font is nagyon drága.

      Törlés
    Válasz
  • Elíz11/8/14 21:55

    Nagyon cuki a szappan és a cicád is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday16/8/14 21:23

      Köszönjük! :)

      Törlés
    Válasz
  • Mesi12/8/14 15:56

    Én is rendeltem ebben az akcióban, de sosem fog megérkezni a csomagom, mar 6 hete várom...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday16/8/14 22:18

      Csak megérkezik, az enyémről is lemondtam már, aztán ideért. *-*

      Törlés
    2. Mesi25/9/14 16:46

      Nem érkezett meg sajnos, benyúlta a posta... :/ Elkérhetem azt a telefonszámot, amin érdeklődtél náluk? Csak a vicc kedvéért, hátha még pont azt az egyet nem hívtam a több órás telefonálgatások során.

      Törlés
    3. Monday25/9/14 20:31

      A helyi postát hívtam, ahova a külföldi rendeléseim menni szoktak.

      A [email protected] / [email protected] címre írtam, de itt a ragszám nélkül nem tudnak segíteni. A postai vámkezelési telefonszámot nem találom. Viszont a helyi postán miután már háromszor felhívtam őket, elkezdték keresni a csomagot. :D

      Írtam a vámnak is, ahol mindig nagyon cukin válaszolnak. [email protected] :)
      06-12972324 [magánszemélyek vámkezelései]
      06-40-46-46-46 [általános ügyekben]

      Törlés
    Válasz
  • dyna12/8/14 22:45

    mennyire cuki, h épp elkaptad az ásítását! :D ^^
    én végül kihagytam ezt az akciót, elég sok minden van épp felhalmozva, de persze már bánom, h így cselekedtem...
    a szappan márkát megjegyeztem, nem sikerült még rálelnem a tuti befutóra, valójában mindegyik szárítja a kezem, pedig baromi sokfélét kipróbáltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday16/8/14 22:22

      Pedig nem is az ásítását akartam, a keresőben a lustálkodó kis fejét láttam, aztán hopp, egy tátott száj. Szappanból még én sem találtam igazit, a Lush Hone, I Washed The Kids-t szerettem, de nem tudom magam rávenni, hogy 1500 forintot fizessek egy szappanért...

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe