8/03/2014

Zsákmány | Bourjois, Colors For Beauty, Gehwol, OCC, Urban Decay

Nem szoktam zsákmányos-első benyomásos bejegyzéseket írni, de most rendeltem pár apróságot, amikről nem hiszem, hogy külön beszámolnék a későbbiekben. Aztán ez változhat. Nem rendeltem sok mindent ebben a hónapban, illetve a iHerbes rendelésem még nem érkezett meg. Remélem a vámon hamar eldöntik mi legyen a sorsa. No, de mára van egy halom szépség, nézzétek meg őket. :)
Ezt a Bourjois Shimering Shine szemfestéket Gris Platine színben a TeSminedtől rendeltem, ha jól emlékszem még sosem vettem náluk semmit, mert vagy nincs készleten vagy nekem nem éri meg - például a kifutott limitált MAC pirosítók. De sokszor kicsit bizalmatlan vagyok, ha internetes sminkszerekről van szó. Megrendeltem ezt a szürkés, ezüstös szupercsillogós valamit. Persze a pigmentekből egyik sem volt, ami tetszett volna és ameddig meg nem érkezett erről is azt hittem a csomagolása miatt, hogy valamiféle por lesz. Elég nagyon koppantam, amikor megláttam, hogy valami folyós-krémes dolog, pici szivacsos applikátorral. Még kiszedni sem tudom ebből a csomagolásból. Legközelebb figyelmes leszek. Egyébként szép, csillog és viszonylag tartós alappal, csak ugyebár nem erre számítottam. Nem túl higiénikus, ha tudom inkább rendelek egy türkiz selyemport, mert a lilásat sokat használom. 



Szintén sokat agyaltam a Tesminkednél az Urban Decay monók kapcsán. Általánban 1-2 szín van, jelenleg ha jól látom már egy sem, lehet ez a Goddess volt az utolsó. Imádom ezt a szemfestéket, csillámos, de a csillámokat meg lehet benen tartani, a satírozást azért ők sem bírják túlzottan. 50%-os akcióban főnyeremény volt, annak ellenére, hogy ez még a régi formula, szemben a mostani vajszerű, félig krémes Urban Decay festékekkel. Szerintem szeretni fogom. 

Szikrázik a napon, mint egy istennő. *-*
A következő három Alexától van. A blog sale-jén vettem tőle két Colors For Beauty pirosítót, a Sweetet és a Poppylove-ot, amiket most imádok és ha eljutok Bécsbe, akkor megveszem a harmadikat is. Sminkekben biztos lesznek, már most világmegáltó terveim vannak velük. A Poppylove-nak azért is örülök nagyon, mert a Szépségtrendtől próbáltam rendelni egy visszafogott, inkább kontúrozós pirosítót a Tigitől, de három nap múlva írtak, hogy ez a termék már megszűnt. [Kicsit ledöbbentem, hogy három napba telt ezt közölni, miután már nyolcszor megálmodtam mire fogom használni.] De szerencsére vele helyreállt a havi pirosítószükségletem rendje. Illetve eltett nekem egy Twirl OCC port, mert szinte mindig porokkal sminkelek, ha tehetem és ezt a szín egy jolly joker, mindenre használom, mindig szép, mindig velem van, imááááádom. Itt írtam róla.


Az egész azzal kezdődött, hogy egy ismerősömnél megszagoltam egy a fenyőfa illatú lábkrémet. Mondta, hogy a Szív utcában van egy körmös bolt, ő ott vette. Nos, nekem sem kellett több, még aznap éjjel megrendeltem. Nem tudtam, hogyha csak odamegyek, mint nem szakember, megesznek-e. De azt gondoltam, ez nem olyan, amit csak szakember vehet, ez csak egy krém. Miután végignéztem a márka katalógusát, úgy éreztem, hogy fogalmam sincs melyiket szeretném. Végül maradtam a törpefenyő-rozmaring-levendula vonalon, habár a tejes-mézes is tetszett, de inkább a szinte mindenre jó vörös változatot választottam, amiben sok a növényi olaj, ez a Gehwol Fusskraft Red. Még beraktam a kosaramba mellé egy akciós karbamidos kézkrémet. A krémet két néven is megtalálni, a kettő szerintem ugyanaz, az enyém Gerlasan, de a katalógusban Gerlan néven van Ennek a második összetevője az urea, de annyira nem szép az INCI-je. Ja, és üdvözlöm azt, aki az összetevő listát fényes ezüst fóliára álmodta meg a tégely belsejében!


Minták Urban Decay Primer Potion alapon, először természetes fényben, majd vakuval:
Bourjois Shimering Shine Gris Platine // OCCTwirl // Colors For Beauty Sweet, Poppylove // Urban Decay Goddess
Bourjois Shimering Shine Gris Platine // OCCTwirl // Colors For Beauty Sweet, Poppylove // Urban Decay Goddess
 
Ti vettetek valami szépet?

6 megjegyzés:

  1. sklatyenom3/8/14 19:56

    Uuuhhh UD Goddes... Ezt hogy nem vettem eddig észre? Nagyon szép *.*

    Én a Gehwol Med borkemenyedes elleni kremet hasznalom sarokra es sajnos a labujjaim vegeire. (ki erti ezt, hogy nekem ott is van borkemenyedesem? Mutans vagyok?! Eleg szar mutans kepesseg akkor...)
    Nekem bevalt, bar a brutal kemenyedessel nem banik el, de egy alapos aztatas-dorzsizes-radirozas utan ha rendszeresen kenem (kennem ha nem lennek rabszodikus...) nagyon tutin helyrerakja az ember labat.
    A kezkremei milyenek? Inkabb zsirosabb, nehezen szivodo de csereben hidratal, vagy kenem es mar el ia illant?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sklatyenom3/8/14 19:58

      Hulye vagyok, nem kezkrem, hanem sima labkrem, illatositott valtozatban. Csak kinyogtem :D

      Törlés
    2. Monday3/8/14 20:09

      :D

      Szerintem ez a fenyős nagyon tuti lábra, szuper puha lesz tőle a bőr, de nekem nincs bőrkeményedésem. Elég vastag krém, de bemasszírozva nem marad csúszós, zsíros, azért érezni hogy ott van. :)

      A med vonalon láttam, hogy 18% karbamidos krémek vannak és rágugliztam mi az a callus és felmentem egy ilyen pedikűrös oldalra is. Bár ne tettem volna... >. Törlés

    3. sklatyenom3/8/14 20:22

      Uram Isten... Kar volt megneznem a callus-t kepekben :S o.O"
      Most komolyan kenni fogom a labam ezzel a med vonallal, mert a callus lett a szemoldokom utan a 2. mumus... szornyu :D

      Törlés
    4. Monday4/8/14 20:21

      :'DD

      Szerintem normális körülmények között ilyen nem nő az ember lábára... Csak nem.

      Törlés
    Válasz
  • Elíz11/8/14 21:57

    Uh ezek a színek nagyon szépek így egymás mellett :) Legjobban az UD mono tetszik :)

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe