8/16/2015

DMU | Strobing


Azt gondoltam helytelen dolog, hogy a saját sminkblogomon rólam van a legkevesebb kép. Igazából idén nyáron sem volt túl sok időm sminkelni és lefotózni. Ez a kettő a nyár eleji óriási strobing-őrület alatt készült, habár maga a technika nem új, csak eddig nem volt neve.

A strobing szerintem nagyon jó játék, de nem a legmelegebb nyári napokon, és szerintem ehhez nem árt egy tökéletesnek tűnő bőr sem - hiszen az arc legmagasabb pontjaira a lehető legfényesebb alien highlighter kerül. :)

Az első sminkben matt kiemelőket használtam és a Studios Makeup palettámból egy sápadt irizáló sárgás aranyszínt. Emiatt nincs az a sugárzó, valódi strobingos hatása. A szemhéjamon is a Studios palettából választottam 3-4 színt. Azt nem tudom miért tűnik az egyik szemöldököm olyan kis halványnak; gyanítom, hogy a Missha M Magic Cushion lefedte ezt is, mint mindent mást, de a finise egyszerűen gyönyörű.




A második sminknél sem volt túl sok időm, a MAC Shell Cream Colour Base helyett a Bare Study paint potot használtam a Lightscapade MSF-sel. A szememen ez van, a számon is, csak a tetejére került még egy leheletnyi szájfény. A strobingban talán csalás, de van rajtam bronzosító mindkettőnél, illetve bronzosító van a mozgó szemhéj fölött. Elég meleg volt, a bőröm vörössége átüt kicsit a a Bourjois CC krém és a NYX HD alapozó [teszt itt] keverékén.



Ti próbáltátok már a strobingot? Mit gondoltok róla?

6 megjegyzés:

  1. Ildie17/8/15 01:46

    Tudom, hogy most sikerül a lényeget meglátnom, de uuuu, az a hajszííín :)
    Én vigyázok nagyon a csillámmal, mert a fürdőnek nincs ablaka, így aztán nem látom, hogy napon csillámpóni vagyok e már, de szemöldökcsontra bármikor jöhet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday23/8/15 10:16

      A csillámpóniság pedig jó, mértékkel persze. :)

      Törlés
    Válasz
  • Zsucy - Szépségműhely blog17/8/15 18:49

    Gyönyörű ez a hajszín *.* és persze a sminkek is:)

    VálaszTörlés
  • Monday23/8/15 10:16

    Hú, köszi. :) Lehet inkább hajas blogot kéne írnom, mindenkinek úúúgy tetszik ez a vörös. ;D

    VálaszTörlés
  • Evelin Kormos23/8/15 10:46

    Csodállak, hogy ilyen jól áll neked ez a nagyon meleg tónusú sárgás és barna! Gyönyörű lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday29/8/15 16:27

      Köszi. :)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe