5/06/2016

Fényvédelem | Thinkbaby SPF 50+ // teszt, vélemény


Már fél éve kiszemeltem magamnak iHerbről ezt a Thinkbaby SPF 50+ fényvédőt, de vagy nem volt készleten vagy úgy döntöttem mégis el kéne használni az Uriage-t. Amikor már tényleg az utolsó utána cseppjeit nyúztam az előző naptejemből megrendeltem, és pár használat után az új kedvencem lett. 


Ma lettem 27 éves és úgy tűnik ez a világnak egy felfoghatatlan dolog azzal együtt, hogy „biztos nem vagy annyi, mert még nem vagy ráncos”. Szerintem az emberek 50 évesen sem ráncosak — jobb esetben, de úgy gondolom, nálam az örökölt faktorokon kívül rengeteget hozzátesz a bőröm jó állapotához, hogy immár több mint 13 éve használok fényvédőt, télen-nyáron, vastagon. Mivel a bőröregedést okozó ultraibolya-sugárzás első számú barátja a fényvédőzetlen csupasz bőr, ezért mindennap használjatok fényvédőt, tényleg segít.

Ez a napkrém két kiszerelésben található meg iHerbön: az általam rendelt normál [89 ml] és a nagy [177 ml]. Illatmentes termék, de ennek ellenére felkenéskor érezni rajta egy édeskés gyümölcsillatot, azt gondolom, ez a benne található papajának vagy a málna- és vörösáfonyamag-olajnak köszönhető. A fizikai fényvédők táborába tartozik, a védelemről 20% nem nanós cink-oxid gondoskodik. Az aloe vera mellett több különböző olaj van benne — ricinus, napraforgó, jojoba, olíva, de ennek ellenére nem érzem nehéznek, sőt kifejezetten könnyű, arckrém állagú. Egyszerűen eldolgozható, nem hagy látványos fehér bevonatot az arcon. Matt érzetű, nem csillog, ha jól elkenjük — sokkal kevésbé olajos mint az Aubrey Organics és egyáltalán nem olyan fehér mint a Badger Company volt. Száraz bőrön jó, viszont zsírosabb bőrtípusok lehet nem tolerálnák ennyire a benne található olajokat; nekem irritációt vagy pattanásokat sem okozott és nem csípi a szemem. Az Uriage-nál azt vettem észre például, hogyha eleget kenek fel belőle és megizzadok, akkor olyan lesz mintha valami fehér dolog képződött volna az arcomra, a Thinkbabynél ezt szerencsére nem tapasztaltam. Mivel még nincs meleg, ezért nem tudom milyen lesz nyáron, de bizakodó vagyok. Nem tudom mennyire véd a naptól még, nem terveztem napozni a következő 10 évben sem, de remélem kellően fehér maradok vele a nyár végére is. Megelőlegezek neki egy ötöst. 5/5

Ha iHerbön megtetszene valami, az első rendelésetek végösszegéből a BWD650 kóddal 40 dollár felett 10, alatta 5 dolcsi kedvezményt kaptok.

Nem tudom milyen fényvédőm lesz nyáron, ha van valami, ami nektek bevált, írjátok meg mi az!

Ha pedig érdekel eddig miket próbáltam, kattints ide. :)

3 megjegyzés:

  1. Eszti Csalava7/5/16 21:41

    Én mindig la roche posay fényvédőt veszek, az vált be a legjobban.:) Szerintem próbáld ki, hátha a te is szeretni fogod! Anthelios XL SPF 50+. Viszont arra figyelj, hogy színezett nem tudom ez befolyásol-e.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Monday8/5/16 12:46

      Egy időben nézegettem a LRP féynvédőket, mert tetszett hogy annyira hatalmas tubusok. Nem zavar a színezett fényvédő, de nagyon fehér a bőröm, ezért kicsit tartok attól hogy esetleg túl sötétek lennének nekem. Közben megnéztem krémmánián is, de tartalmaznak kémiai fényvédőt, amit sajnos egyáltalán nem bír a bőröm. :( Testre nyaraláskor még elkennék egy ehhez hasonló hibrid naptejet, de arcon borzalmasan nem bírom.

      Törlés
    Válasz
  • Soulbitch11/5/16 22:14

    helló!
    Szerinted nem túl világos bőrön, utólagos sminkelés után se hagy fehér foltot? :D
    illetve tudom, hogy neked száraz a bőröd, szerinted kombinált bőrön milyen lehet??
    mert szerintem a csillogás krém függő is... gondolok arra, mikor már felkenés után diszkógömb a fejem, az tuti nem a bőröm hibája :)
    köszi!

    VálaszTörlés
  • Megjegyzés hozzáadása
    Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe