10/10/2016

Glamour-napok | 2016 ősz // zsákmány



Annyira készültem a 'mitvennékaglamournapokon' bejegyzéssel, túl aprólékos voltam, szóval kicsit átalakítom és más formában jön majd a jövő hét környékén. Ici-pici Glamour-napozás jutott az idei évre, a tovább után mesélek a miértekről!


Alapvetően most a Glamour-napokon főleg drogériás kuponokat váltottam be, így valószínűleg egy évre elegendő tusfürdőt és fogkrémet szereztem be. Két dolgot emelnék ki azok közül, amiket vettem: az Alverde Golgotavirágos szemkrémet és a Aloe Vera sprayt. 

Az előbbiről már írtam régen, tetszett is, most pedig vágytam valamilyen szemkrémre; mindemellé a Beauty Heaven bloggere rakta a fülembe újra a bogarat - lehet mégis kéne - habár az INCI nem feddhetetlen. Sajnos idén sem volt szerencsém a gyógyszertári márkákkal, mindig olyan patikákat fogok ki, ahol nem váltják be vagy akkora a sor, hogy nem éri meg az az 600 forintnyi spórolás. Az Aloe Vera sprayt már szerettem volna egy ideje, de nagyon ritkán járok drogériába. Krémmánián átböngésztem a véleményeket, a bőröm alapvetően imádja az aloét, egy ezrest pedig mindenképpen megér. Sajnos nem sikerült olyan DM-be eljutnom, ahol van Bourjois állvány. :(



Akármilyen igazságtalannak is tartom a Douglas táblás rendszerét a Bobbi Brown és a YSL kombináció plusz öt százalékkal elég volt, hogy ezt a kupon be kelljen váltanom. Az első utam a Bobbi Brown pulthoz vezetett, ahol lecsaptam a Luxe Lip Parisian Red színére. Ezt az eddig ki nem került bejegyzésben úgy jellemeztem, hogyha csak egy dolgot vehetek idén, akkor ez lesz az. Gondolhatjátok milyen. A másik esetben biztos voltam, hogy egy parfümöt választok mellé, csak annyi minden tetszik, annyi klasszikus és új illat van most, csak mit, vajon mit. Majdnem egy Jimmy Choo-val távoztam, végül a YSL Black Opium EDP-t vettem meg. Valószínűleg soha meg sem szagoltam volna, ha tavaly januárban nem nyúlok mellé. Mindkettőről írok majd részletesebben is. 


A Pupa, The Body Shop és Yves rocher kuponokat váltottam volna be még szívem szerint. A Pupánál rengetegen voltak, két szemfestékük tetszett igazán, a matt szájkencék és a Made To Stay ceruzák. Az Yves Rocherbe be sem jutottam, ellenben a The Body Shopba igen. Szerettem volna egy Black Musk EDP-t, annyira jókat olvastam róla, épp ezért annyira lehangoló volt amikor megszagoltam, a parfümolaj ettől még lehet jó. Talán a sok niche tette velem, de ez a szintetikus pézsma és erős alkohol nem az én játszmám. Viszont a bőrömről is eltűnt 4 óra alatt. Pedig annyira szerettem volna.

Nem teljesen Glamour-napok vagyis nem kuponos beváltogatós vonalon beszereztem egy rég áhított téli tubarózsás illatot, a Diptyque Do Sont. Két üzlettel arébb bementem egy Yes! Nurse kézkrémért, ami egy díjnyertes, már-már kultusztermék. Vettem egy Zero Deodorant [rozmaring-citromfű] , ami egy természetes  és innovatív dezodor - valahogy oxigént préseltek bele, ezért megakadályozza a baktériumok terjedését.  Utolsónak pedig ott az új Kent NS07 hajkefém. Egy nagy DM-es vaddisznósörte kefém van, de annak a szálait túl puhának érzem a hajamhoz, ez kicsit erősebb, de nem túl durva.  


Meséljetek ti! Ti miket vettetek?

2 megjegyzés:

  1. Ágihanna - Szelencetitkok10/10/16 18:18

    Szia!

    Én nagyon igyekeztem olyan dolgokat vásárolni, amire valóban szükségem van, és nem azért van rá szükségem, mert van rá X százalék kedvezmény.
    A női dolgok, fogkrémek, tusfürdők, samponok mellett hazajött egy szempillaspirál (Maybelline), egy rúzs (Rimmel), és a Bourjois Healthy mix alapozója és púdere. Utóbbi kettő miatt nagyon izgulok!

    Egyébként évről évre jobban izgatnak a "felnőttes" kuponok (Praktiker, mosópor, öblítő :D)

    VálaszTörlés
  2. Petra R.12/10/16 15:42

    Én vidéken (de megyeszékhelyen) elég kevés kupont tudok felhasználni, általában a dm-rossmann-Müller körutat teszem meg, ezt most a dm-rossmannra rövidítettem. A "felnőttes" kuponokat is felhasználtam, ill. mindenből, ami fogyóeszköz (fogkrém, tusi, dezodor, ilyenek).
    Sminkből a Maybelline új spriálját vettem meg, illetve a Rimmel jumbo cerkáját, egy körömlakkot, és az Essence új duci cerkáját, amit ezúton is ajánlok, ugyanis szuper-szuper, biztos beszerzem majd a többi színt is. :)
    A szemkörnyékápolóra kíváncsi vagyok, írsz majd róla tesztet?

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe