8/18/2010

Kérdések - Question time!

Az az igazság, hogy ma egyszerűen nem visz rá a lélek semmi érdembeli cselekedetre. Próbálkoztam a harmadik állatos Sigma sminkemmel, de nem úgy sikerült, mint szerettem volna, így azon gondolkozom miről írhatnék.Vannak olyan napjaim, amikor úgy érzem minden összeesküdött ellenem. Youtube-on néztem pár videót és felmerült bennem a kérdés: Te milyen smink cuccokat viszel magaddal napközben? Van egy kis túlélőcsomagod minden eshetőségre? Miért?

I don't have any funky idea what to post. My Sigma animal inspired make-up was totally fail, sometimes everything I touch turns out wrong, it happened with my make-up today. I've seen some What is in your purse? videos on youtube so I ask: What is in your make-up bag? Which make-up items carry with you everyday? Why?

3 megjegyzés:

 1. Hmm... rúzs/szájfény, amit éppen használok, fekete szemceruza, ha éppen olyan a sminkem, ajakápoló mindig.

  VálaszTörlés
 2. Azért leírom én is. Maximum egy szájfényt viszek magammal. No meg Carmex, kézkrém és kézfertőtlenítő zselé mindig van nálam.

  VálaszTörlés
 3. Sziaa leírom én is :)
  Én hurcolok egy kis pakkot azt a cuki színes essencest és van benne nyáron mattosító papír/télen kézkrém, carmex, kézfertőtlenítő, pici fésű, fekete szemcerka -sose lehet tudni. Meg általában van nálam vmi korrektor szem alá-musz, meg ha van vmi a számon az is :)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe