9/26/2010

Design Hét Budapest 2010

Idén is megrendezésre kerül a Design Hét Budapesten. Személy szerint már 3 éve örömmel tölt el eme esemény.

No, de mi is az a Design Hét? Ez egy olyan Budapest egész területén zajló eseménysorozat, vagy éppen fesztiválnak is nevezhetjük, amelynek keretein belül kiállításokon, [divat]bemutatókon, workshopokon vehetünk részt. Célja a design megismertetése a nagy közönséggel és a szakmabeliekkel, betekintést nyerhetünk hazai és külföldi designerek munkáiba.

Az idei Design Hét a design társadalmi és gazdasági fontosságára összpontosít, jelmondata: Design - Élj vele!

"A design valóságos katalizátor, alapja a folyamatos innováció. Az üzleti folyamatokba és a vállalati kultúrába építve olyan új minőséget és többletértéket teremt, amely növeli a versenyképességet, és lépéselőnyt jelent a többi piaci szereplővel szemben. A design a vállalkozásfejlesztés hatékony eszközeként stratégiai jelentőséggel bír. A 2010-es hívószó nem pusztán a gazdasági döntéshozók és a hazai vállalkozások figyelmét próbálja a designban rejlő lehetőségekre irányítani, de a nagyközönségét is, hiszen egy ország fejlett designkultúrája egyet jelent a magasabb életminőséggel, valamint az épített és vizuális környezet továbbá a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelkedésével."

Ha valakit nem hozna lázba a kiállítások, design-túrák sora, akkor talán a 20% kedvezménnyel való vásárlás igen. 72 bolt vesz részt az 'akcióban', a boltok listáját a hivatalos weboldalon találjátok. Kuponfüzetet, ami a hét programjait is tartalmazza, a résztvevő helyszíneket szerezhettek.

Pár olyan bolt, ahol már jártam, vagy idén tervezem:
Ruha, kiegészítő: Barack, Bejuska, Buborék, ECLECTICKLátomás, Öltöző, Retrock, Retrock Deluxe
Tárgykultúra: Badaboom, Blup!, Forma, Innoshop, Kütyüshop, Repülő Tehén
Egyéb: Csokissimo, Scolar

Időpont: 2010. 10. 01-10.
Bővebben: http://www.designhet.hu/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe