1/20/2011

Illamasqua zsákmányok

Január elejétől az Illamasqua.com-on akció volt, így 25-50% kedvezménnyel lehetett Illamasqua termékeket venni. Nekem az Illamasuqa azóta nagy vágyam, hogy először láttam a youtube-on egy videóban. Szóval, gondoltam, gyorsan élek a lehetőséggel és kipróbálom.

A csomagolás közös jellemzője ez a nagyon érdekes, lekerekített sarkú négyzet. Ami nem tetszik benne, hogy
fényes műanyag hamar ujjlenyomatos lesz.
 Melodrama
Az Illamasqua szemhéjfestékei szinte mind mattok, ami szerintem különleges, mert jó matt színeket - totálisan minden fény és csillogás nélkülieket - nehéz találni. Az az elvük, hogy jobban jár sz ember egy matt színnel, amiből egy csillámos/csillogós festékkel csinálhat fényeset is. Ebben egyetértek velük.
Magáról erről a  színről azt hittem kicsit sötétebb. Viszont alig lehet beleérinteni az ecsetet, mert rögtön minden tiszta por lesz tőle, épp ezért azt vártam, hogy jó, akkor majd könnyen lehet satírozni. Igazából úgy érzem, hogy elég nehéz satírozni, nem lehetetlen, csak könnyebbre számítottam. A pigmentáltsága annyira nem rossz, szárazon a kezemen kicsit fakónak tűnik, de alappal egész jó. [Ma füstös szemet csináltam vele és nagyon jó, csak ezen a képen valahogy nem sikerült kihozni belőle a maximumot.]

Kiss
Az előző pirosítóba, amit rendeltem beleszerettem, de ebbe ma sokkal jobban. Alapvetően rózsaillata van, aminek én képtelen vagyok ellenállni és annyira bársonyos, annyira szép. Egészen kevés elég belőle, akkor a színe gyönyörű, olyan egészséges rózsaszínes, kicsit barnás, de nagyon természetes szín - szerintem. Utoljára gyerekkoromban sikerült, olyan nagyon vöröses-rózsaszínesre kipirosodnom, azóta mindig inkább barnás-barackosra pirosodok. [Nem tudom mi erre a jó szó, ha valaki tudja értesítsen.] Az állaga teljesen olyan, mint a Sin-é - még biztos beszerzek ezekből a pirosítókból párat.

Mina
Ezt a színt is nagyon rég szerettem volna. Ez a tubusban nagyon lilának néz ki, de az ajkakon egy egészséges rózsaszn, nem ragad, tartós, és gyümölcsillata van.

Wanton
Ez az egyik olyan Illamasqua rúzs, amivel a kezdetek szemezek - a neve miatt is. A valóságban jóval sötétebb és élénkebb annál, mint ami az oldalon lévő előnézetnél van. Maga a rúzs száraz - nem az a finoman krémes -, de cserébe nagyon tartós. A szárazságát nem mondanám zavarónak, engem legalábbis nem zavar. Édes, süteményes-vanilíás illata van.

Hectic
Az Illamasqua körömlakkjairól ódákat zengenek. Egy körmömön próbáltam ki, nem éreztem annyival különlegesebbnek. Sűrű és egyenletes. Ó, és ilyen színt még sosem láttam. *_*

4 megjegyzés:

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe