1/15/2011

Tegnapi zsákmányok

Tegnap jó napom volt. Először csengetett a postás és hozott egy fekete dobozt. 4 nap alatt megérkezett az Illamasqua rendelésem, ami nem is rossz. Aztán elmentem a MAC-be, és a 'Back 2 MAC' program keretében választhattam egy ingyen rúzst. [Ez nekem olyan hihetetlen.] Mivel azt olvastam, hogy a Shadestickek megszűnnek ezért vettem egy Sharkskint, amit már régóta szeretnék - sajnos, a régi színesekről már jócskán lemaradtam - és egy Nightmoth szájceruzát.

Ha valaki nem tudná mi az a B2M, akkor röviden: ha visszaviszel 6 üres csomagolást - mármint a műanyagot és nem a papírt -, akkor választhatsz ingyen egy rúzst. Ebben a programban talán csak a ceruzákat nem veszik vissza, lényegében mindent, aminek a papír csomagolásán [a ráhajtós fülecskén] szerepel a 'Back 2 MAC' felirat.


Illamasqua - #Drag Intense Lipgloss
Egy egy vöröses narancs. Olyan, mint egy folyékony rúzs, egy apró csepp elég belőle; nem ragad, nagyon tartós és finom gyümölcsillata van.

Illamasqua - #Sin Blusher
Már hallom a sikolyt: lila pirosító. Nagyon szép szín. Egészen lilának néz ki, de ha eldolgozza az ember, akkor teljesen normális pirosító. Unalmas mindig normális színeket [rózsaszín, barack, világosabb barnák] hordani, szerintem. :$ Egészen púderes az állaga, alig kell hozzáérinteni az ecsetet; könnyen eldolgozható. És a gyengém: rózsavíz illata van. *_*

Még soha életemben nem láttam annyira igényes és gyönyörű katalógust, mint az Illamasqua-é. Ez duplapluszjó.

MAC - #Diva
Évek óta akarom, de vagy nem volt belőle, vagy limitált rúzst vettem, vagy valami természetesebb színűt. Ez egy matt, nagyon sötét, vöröses burgundi. Krémes és tartós.

MAC - #Shadestick
Mindig lebeszéltem magam róla, mert "á, egy fekete ceruza is megteszi!", de most megvettem. Nem mondanám kimondottam feketének, inkább egy sötétszürke apró csillámokkal.

MAC - #Nightmoth

Azt hiszem ez a legsötétebb szájceruzájuk, ha tévednék valaki javítson ki. Igazi szerelmem mióta láttam egy videóban a #Rebel / #Media rúzzsal együtt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe