4/10/2011

Max Factor - Masterpiece Colour Precision Eyeshadow

Korábban írtam a Max Factor rendezvényéről. Három krémes szemhéjfesték lett az enyém, egy bézs, egy jeges kék és egy sötétszürke színben. Ők hárman magasan a kedvenceim.

 Alulról felfelé: Pearl Beige, Icicle Blue és egy sötétszürke, aminek lejött a neve. :(A csomagolásuk olyan, mint egy szájfényé. Hengeres tubusban vannak, az applikátoruk szivacsos. Ezt nem tartom túl jónak, valahogy fenntartásaim vannak a szivacsos dolgokkal... Sokkal jobban szeretném, ha ecsetes lenne vagy ecsettel ki tudnám szedni belőle a festéket. Nekem fontosabb az, hogy egy termék praktikus legyen és jól használható ahelyett, hogy jól mutat a fiókban. Persze, akik nem ecsetet használnak mindenhez azoknak meg pont ez a csomagolás a praktikus. Ezen kívül azt tapasztaltam, hogy a Pearl Beige-ből jön ki a legkevesebb az applikátorral, ami nem baj, csupán megjegyeztem.


Maga a termék tényleg az egyik kedvencem lett, írtam is róla itt. Nagyon szépek a színek, fényesek, jól pigmentáltak és tartósak. Az állaguk lehetne egy kicsit sűrűbb ugyan, de így sem rossz. Viszonylag hamar megszáradnak, nekem a legsötétebb szárad a leggyorsabban. Mind nagyon tartós, 3-4 kézmosás után is a kezemen maradnak, ami ezért elég jó eredmény. Ecsettel szoktam eldolgozni őket, de kézzel is nagyon jól működik. Senki se essen tévedésbe, nem kell az egész szemhéjunkat bevonni a festékkel, elég egy csík a szempillák tövébe, majd azt eldolgozni. Erőteljesebb hatásért vigyünk fel egy réteget, dolgozzuk el, majd miután megszáradt ismételjük meg.

A kép bal oldalán a 'natúr' kép van, a jobb oldalán pedig némi hisztogram tologatás után.


Szemhéjfesték alá - színes bázisnak - vagy magában is is hordható. Itthon próbáltam ki ugyan, de alap nélkül, egészen vékony rétegben, az ujjbegyemmel a szemhéjamba masszírozva, elég tartós volt, nem ráncosodott be.
A Pearl Beige színt szemöldök alá szoktam használni kiemelőnek. De party sminknél akár arcra is el tudom képzelni, vagy pin-up sminkhez magában egy cicás tusvonallal.
Az Icicle Blue egy gyönyörű világoskékes-ezüst, illetve a sötétszürke szintén jók magukban, egy egyszerű "szaladós" nappali sminkhez, vagy fesztiválra, esetleg kettőjüket [hármukat] ötvözve igazán szép füstös szemet lehet gyártani.

És az álmodozó tekintetű cicus, aki mindig minden tesztnél megnézi mit csinálok. ;D

Még annyit ide a végére, hogy a Max Factor leírását is beillesztem, de jelenleg nálam nem működik az oldaluk.

Egy utolsó gondolat: jelenleg úgy tudom, hogy a MF termékeit nem tesztelik állatokon, ezért szerepelnek a blogomban. Ha nem így lenne, akkor biztosan nem írtam volna róla.

Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek? 

4 megjegyzés:

 1. aranyos a cica ahogy megfigyel :)

  VálaszTörlés
 2. szép színek, használhatod majd sok sminkhez. a cica pedig imádnivaló :)


  viktoriasstyle.blogspot.com

  VálaszTörlés
 3. Névtelen10/4/11 23:47

  A max factor eltörpül a cica mellett. Egy gyönyörűség. Örökbe tudnám fogadni pár napra. A szeme nagyon szépséges, meg az orra, ahogy kiemelkedik a fehérségből. Jaj, teljesen elvarázsolt.

  VálaszTörlés
 4. A cicám nagyon köszöni. =^.^=

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe