6/14/2011

Ami tetszett, és ami kevésbé - őszi-téli kifutók sminkben és hajban

Először leszögezném, hogy csak kíváncsiságból néztem bele - a teljesség igénye nélkül. Ha épp nem várna rám még olyan 300 oldal szociológiából a holnapi vizsgára, akkor sokkal tájékozottabb lennék -vagyis nem csak azokon szaladtam volna végig, amiktől sokat reméltem.

Összességében most úgy gondlom, hogy a Dior és az ő ledér városi amazonjai vinnék a pálmát, ha díjat kéne osztanom. Mivel imádom az erős, akár füstös szemeket, ezért azoknak is örültem ahol ilyet láttam - néhol 1-2 ügyes csavarral. Tetszettek a minimálok, illetve az ősszel szinte mindig visszatérő szemöldök és sötét száj kombó [a képek közé direkt egy lilát tettem be, mert a vörös kicsit unalmas]. Ezeken kívül hajban a fonat minden mennyiségben, tehát meg kéne tanulnom befonni a hajam szeptemberre. Tetszett még a McQueen-lányok csatos haja, aminek elkészítése 2 órába telik és engem teljesen H.R. Giger világára emlékeztet.

Ami kevésbé fogott meg az a túlságosan natúr, szinte már-már átlátszó-szellemszerű smink. A túl világos bőrhöz, túl világos száj és szemöldök. Ez valahogy most egyszerűen nem jött be. Habár lehetett volna kicsit érdekesebb, ehhez a hajhoz simán el tudtam volna képzelni valamilyen burát, félsisakot vagy fóliát az arcuk elé, ami erősítené a haj Alien-kinézetét. De ez csak egy személyes megjegyzés, mert ugyan ki vagyok én...?!

Most pedig beszéljenek a képek![Ha a vizsgák után lesz egy kis időm bíbelődni a képekkel, akkor lehet lesz egy face-chartos poszt is, mert most kicsit átláthatatlan a gépemen lévő "rendszer".]


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe