6/13/2011

DMU - Napi smink 13062011

Ennek a sminknek is az alapját egy netes fotó alkotta. Gondoltam, ó most milyen jó lenne hagyományos tusecsettel vonalat húzni, majd megtapasztaltam, hogy már nem is megy annyira jól mint régen. Aztán, persze, elkezdtem szépíteni a vonalon, és ahogy lenni szokott, ennek az lett az eredménye, hogy még katasztrofálisabb lett még a szerintem szép vonal is. :D


12 megjegyzés:

 1. Szerintem nagyon szép lett! :D
  Utcára is ilyen sminkben mész?

  VálaszTörlés
 2. Mert? Valami baj van tán vele? Amúgy sokszor igen, csak akkor nincs zöld a szemöldököm felett. Mondjuk már volt, hogy ennél durvább sminkben mentem ki a boltba, mert anyu kitalálta, hogy most azonnal valami halaszthatatlanul fontosat kell venni. :D

  VálaszTörlés
 3. A sárga jól néz ki. Mondjuk nekem a pirosítás túl erős.

  VálaszTörlés
 4. Nekem tetszik ez az erős pirosítás a pink szájjal, nagyon babás lenne egy lazább szemsminkkel:) Amúgy vannak néha pihenőnapjaid, amikor tök egyszerű sminket kreálsz, vagy tényleg mindennap kreatívkodsz?:)

  VálaszTörlés
 5. Igen, én is olvasom egy ideje a blogodat, meg nézem a sminkjeidet, de tényleg fura, hogy ilyenekben utcára mész:D nem szoktak nagyon megbámulni? mert amúgy tényleg szépek meg minden, kifutóra oké, de utcára nekem nagyon sok lenne.

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű ez a sárga.
  Én személy szerint örülök, hogy itt soha sem "tucat-sminket" látok :)
  Én úgy gondolom, ha szépen meg van csinálva egy smink, álljon akármilyen színekből, bátran lehet utcán is hordani.

  VálaszTörlés
 7. Ugyan csajok, azért van a szemük, hogy nézzenek vele. Akinek nem tetszik, nézzen máshova, nem igaz? ;)

  VálaszTörlés
 8. Én is simán utcára megyek ilyen sminkekben, szerintem néhányat kivéve teljességgel viselhetőek az utcán is.

  VálaszTörlés
 9. Névtelen13/6/11 20:54

  Szerintem is, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogyan lép utcára, ha neked így tetszik. :) Én is mindig azt mondtam, ha nem tetszem, nem kell rám nézni, ennyire egyszerű!
  Amúgy szerintem Sophie nem bántani akart, egyszerűen kíváncsi volt.
  Bennem csak az merül fel (ami eszembe se jutott volna idáig, csak ezek után a kommentek után), hogy nem sok ez a bőrödnek? Persze, pihenőnapnak ott lehet a hétvége, meg ez is olyan, hogy ízlések és pofonok! Magamból indultam ki -aki nyilván nem TE vagy :) -, hogy néha vannak napjaim, amikor nincs kedvem sokféle szemhéjpúderrel, cicás tusvonallal bíbelődni, (főleg most, a nyár közepén főleg, a hőségben csak úgy érzem, hogy leolvad a mesterművem :) ) vagy csak úgy érzem, hogy most tartok egy szünet-szerűséget, és kihagyok pár lépést, és valami egyszerűbbet dobok fel :) (Meli)

  VálaszTörlés
 10. nagyon jó lett! amúgy láttam már ezt a sminket, valahogy olyan ismerős volt, aztán beugrott. :)

  VálaszTörlés
 11. velem is pont ez van..egy ideig hanyagoltam a tusvonalat és most képtelen vagyok kipréselni magamból akár egy szép tusvonalat is.. nemhogy kettő egyformát! :D

  VálaszTörlés
 12. Tetszik a sárgával ez a tusvonal. A zöld nekem nem a szívem ügye, de a hajadhoz jó nagyon. Valamint a rúzs telitalálat szerintem :).

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe