6/01/2011

Sleek - Storm teszt/review

Ma a sminkek óceánján tovább hajózunk a Vihar-szigetre. Miután kikötünk körbejárjuk a hely 12 nevezetességét; melegre számíthatunk, néhol egy-két esőfelhővel. Első látásra inkább sivatagnak tűnik, de ez korántsem igaz, ha érdekel miért, akkor kattints a továbbra!
Mióta nálunk is kaphatóak a Sleek palettái, azóta egyre többször, több blogban lehet velük találkozni. Megrendelhetjük őket, a Sleek hivatalos oldaláról, a sminkkel.com webáruházából, vagy a makeuplaza.com honlapról is. Természetesen az internet más lehetőségeket is kínál, de magyar vonatkozásban ezek tűnnek a legjobbnak. Szerény véleményem szerint a sminkkel.com netes boltja kínálja a legjobb lehetőségeket szállítás terén, habár mindkét magyar oldal ugyanazon az áron kínálja portékáját.

A paletta méreteiről már korábban írtam; nem túl nagy, jól zárodó és egy dulafejű applikátort is rejt.

A Vihar-sziget első nevezetessége egy meleg fényes bézs, aztán ha szépen tovább haladunk a főutcán, elérkezünk egy világos, fényes, hideg pezsgőszínhez. Ezután következik egy matt világos tejcsokibarna. A tengerparti sétányon három látnivalóval találkozhatunk még: egy fényes aranyszínnel, egy középtónusú rózsaszínnel és egy metálfényű áfonyavörössel. Itt szépen jobbra fordulunk és végig megyünk a sétáló utcán, igen, kezd komorodni az idő, esni fog, vihar lesz, siessünk! Még a nyári meleget idézi a csillogó bronzvörös, de már látjuk kezd beborulni, ezt jelzi a[z ezüstös] sötétkék- és zöld; ha felpillantunk láthatjuk a közeli indigószínű és fekete viharfelhőket, melyek elöl matt barna ballonkabátban szaladnak szanaszét az emberek.Igen, első ránézésre talán kissé kopár, sivatagszerű ez a paletta a sok barnás árnyalat miatt. Akár egy natúrabb sminkhez is jó lehetne, de mivel sok benne a csillogó szín, ezért kérdéses, hogy mennyire lenne természetes. Viszont szerintem egy bronz, vagy akár az áfonyavörös is elfér egy natúr sminkben, ha megfelelően ellágyítjuk. Viszont az arany, a sötétkék, az erdőzöld, az indigó és a fekete miatt tökéletes egy bulis-füstös szemhez is.

Maguk a festékek nagyon szépek, tartósak és jól pigmentáltak. Az egyetlen gyenge pontnak a tejcsokibarnát érzem, ami ugyan nagyon szép, de bázissal is nagyon gyengén fed. Habár egy teljes szemhéjszínnek, valamelyik sötétebb színnel és egy némi feketével a mélyítővonalban valószínűleg nagyon jól nézne ki.

Jó palettának tartom ezt is; főleg azoknak ajánlom, akik nem mernek túlságosan színes sminkeket készíteni, de mutatnak némi hajlandóságot arra, hogy kilépjenek a saját komfort zónájukból.

Ti mit gondoltok a Sleek palettáiról? Próbáltátok már őket?

8 megjegyzés:

 1. Nagyon ígéretesnek tűnnek ezek a paletták, így a tesztek alapján. A bad girl-re fáj a fogam egy ideje :)

  VálaszTörlés
 2. De jó ez a bevezető szöveg! :D Ez a következő, amit rendelek amúgy :)

  VálaszTörlés
 3. A te leírásod alapján elég csalogató:)

  VálaszTörlés
 4. Két napja rendeltem meg Angliából, így pár napot még várnom kell rá, de nagyon jó, hogy itt már olvashatok róla véleményt. Én kifejezetten azért választottam ezt a palettát, mert mindennapi viseletre ezt láttam a legalkalmasabbnak, illetve szeretek sötét színeket használni.

  VálaszTörlés
 5. annyira tetszik ez a paletta, kedvenc a sleektől, köszi a sok infót: ))

  teenyweenyobsessions.blogspot.com

  VálaszTörlés
 6. ez van a wishlist-em tetején.

  VálaszTörlés
 7. Névtelen3/6/11 04:54

  Én csak a Make Up Plaza ban tudtam megvenni, mivel ott van, máshol nincs ekkora választék csak náluk. Tetszett a bemutatód ezért vettem meg egyébként tőlük. Meg amúgy is a MUP-ból szoktam vásárolni. Kintről én nem rendelek, hisz onnan nincs garancia és drágább lenne szállítással együtt, hisz itthon ugyan annyiba kerül de olcsóbb a szállítás. Nem vagyok a saját pénzem ellensége ;-) De visszatérve a palettára. Az original mellett ez a kedvencem!

  VálaszTörlés
 8. A jobb fölső három szín nagyon tetszik!!!

  http://www.itsbellatime.blogspot.com/

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe