9/22/2011

DN - Orly #Space Cadet

Imádom ezt a lakkot, talán már csak félig van az üveg, de sosem volt erőm lefényképezni, mert a fotók nem adják vissza a valóságot. Hogy is lehetne visszaadni azt, amikor egy cég üvegcsébe zárja a világűrt?!


Az Orly Cosmic FX kollekciója tavaly ősszel debütált 6 elképesztő lakkal, a körmös blogokon tarolt. Sajnos nekem csak ez van meg belőlük. Ez egy olyan szín, ami a fény függvényében teljesen más és más arcát mutatja. Egyszer lilás rózsaszín, egyszer zöldes réz és ezek között tulajdonképpen bármi lehet. Azt mondják, zöldes alapon sokkal jobban előjönnek belőle a zöldes-kékes tónusok, de ezt még sosem próbáltam ki. Egyetlen bajom vele, és az összes többi fóliaszerűen csillogó társával, hogy nem mindig egyenletes a szín, akármennyire is igyekszem, néha még 3 rétegben is helyenként átlátszó. Viszont fekete alapon 1 rétegben is tökéletes.


[Orly #Bonder alaplakk, #Goth 1 rétegben, #Space Cadet 1 rétegben, Sec 'N Dry fedőlakk.
Orly #Bonder - basecoat; #Goth 1coat, #Space Cadet 1 coat, Sec 'N Dry topcoat.]

4 megjegyzés:

 1. huha! ez is nagyon tetszik! olyan különleges! ezt a márkát hol lehet kapni?

  VálaszTörlés
 2. Van egy webshopjuk, Budapesten több helyen is kapható, de más városokban is van, csak arról nincs pontos információm. Nagyobb körmös boltokban érdemes megnézni talán.

  http://orly.hu

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép, őszre telitalálat! A webshopot pedig elcheckkolom!

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe