11/23/2011

Beauty Friends - Méhpempős maszk

Már korábban írtam ezekről a Beauty Froends maszkokról itt. Volt szerencsém kipróbálni egyet, amire nagyon fájt a fogam a neve, illetve a hatóanyaga miatt: ő nem más, mint a méhpempő. Ő nem kapható a BB krém webshopban, mert nem vezeti az eladási statisztikákat, sajnos azt kell mondanom, hogy megértem miért. Ha titeket is érdekel, akkor kattintsatok a továbbra!


Az ígéret: A méhpempő a méz koncentrált formája és kiváló segítséget nyújt abban, hogy megnövelje a bőr víztároló kapacitásának mértékét. Tanulmányok igazolják, hogy a méhpempő arcmaszkok lágyítják a bőrt, és eltüntetik a ráncokat. Az arcmaszk lággyá, egészségessé és rugalmassá varázsolja a bőrt.
A tapasztalat: Amikor kinyitottam olyasmi volt, mint az összes többi - zselészerű anyagban úszó papírmaszk, kellemes mézes-citrusos illattal. Hiába volt a szobámban, kellemetlenül hideg volt, [mindig elfelejtem felmelegíteni őket, pedig lehetne] de ez biztos azért van, mert már elég hideg van kint is. A többi maszkhoz képest hamar megszáradt. Mikor lehúztam sem érzetem, az a nagyon-nagyon hidratált, pihe-puha hatást, mint például a vitaminosnál és utána az arcom sem maradt "ragacsos". Nem volt rossz, de ahhoz képest, hogy a vitaminos társát mennyire imádtam, ez sokkal gyengébbnek tűnt. A ráncsimító hatásáról pedig nem tudok beszámolni.

5 megjegyzés:

 1. Oké, már nem sajnálom, h nem kapható náluk. Köszi Mara a tesztet! ;)

  VálaszTörlés
 2. Szerintem mindegyik maszk ugyanolyan,semmilyen hatást nem tapasztaltam utánuk..

  VálaszTörlés
 3. Én eddig csak a paradicsomosat próbáltam, de az nagyon bejött. Levételt követően még csak idegesítően ragacsos volt és nem éreztem semmit, de reggelre nagyon pihipuhi és hidratált lett tőle az arcom, ami napokig kitartott.

  VálaszTörlés
 4. Hogy lehet felmelegíteni a maszkokat??Gondolom mikróban azért nem lehet..:D

  VálaszTörlés
 5. Még lezárt állapotban meleg vízbe kell őket áztatni pár percet, hogy átmelegedjen a tasak.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe