8/11/2012

DMU - 20120810 - End of Summer

Talán két hete lelkesedtem fel, hogy szeretnék step-by-stepeket csinálni, mert most aztán lesz rá időm. Persze, elszámoltam, mert nem lesz rá túl sok időm, de legalább a lelkesedés megvolt. Végülis ezt a színes sminket hoztam össze, színes szájjal, mert nűddel nem tetszett, habár így talán kicsit sok lett. Szerdán Suzy írt a Kryolan transzparens púderről, szóval éltem vele, hátha működik a bőrömön, mert ugyan már elég rég megvettem nekem valahogy nem tetszik magamon.Arc/Face
Skinfood - Aloe BB cream #1
MAC - Studio Fix Powder #C3, Soft & Getle MSF
Kryolan- Translucent powder, TO blush/eyeshadow
Lumiere Minerals - Wild Rose blush
Missha - Under Eye Brightener

Szemek/Eyes
BellaPierre - Makeup Base, Starry Night pigment
Urban Decay - Flash, Painkiller
OCC - Cavu Blue pigment
Sleek - Noir eyeshadow
Naked Cosmetics - Tropical Indulgence #6 pigment
MAC - Iris Eys fluidline, Chrome Yellow ese shadow
MUFE - #20, #21 Aqua Cream
Kryolan - supracolor in white
Paris Berlin - CR204 white eye kohl

Száj/Lips
Essence -Femme Fatale lipliner
Barry M- #52 lipstick
MAC - Rags to Riches dazzleglass


8 megjegyzés:

 1. Ne haragudj, de miért hunyorítod vagy sűtöd le a szemed az összes képen?! Jó, elhiszem hogy így látszik hogy mi van a szemhéjadon, de ugyan akkor ez becsapás is! EGyszer megnézném hogy milyenek ugyan ezek a sminkek tágra nyitott szemekkel :D De olyat nálad nem látni, sose!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az ugyanolyan természetellenes, mert nincs állandóan tágra nyitva a szemem. Személy szerint utálom azokat a blogokat, ahol mindig csak nyitott szemű kép van és semmi sem látszik a sminkből, csak a teteje és a szempillaspirál. A kiguvadt szemeket meg végképp nem tudom elviselni. Nem lehet mindig olyan képet csinálni, ami mindenkinek tetszik. Nekem ezek tetszenek, mert úgy érzem ezek mesélnek a sminkről. De a kedvedért teszek fel egy olyat is mindjárt.

   Törlés
 2. Ez valami gyönyörűséges! Én kérdezni szeretnék, mivel a sárga vízvonalad nagyon megfogott: Hogyan is készült? Mi benne a csel? Mennyire kopik meg/fakul meg? Próbáltam értelmezni a terméklistát, abból leszűrtem, hogy szemfestéket használtál hozzá. Remélem nem nézel butának a hülye kérdéseim miatt, de tényleg szuper lett ez a smink!

  VálaszTörlés
 3. Ahw, nagyon jók ezek a színek!
  Máskor mivel próbáltad a púdert? Mert szerintem a Studio Fix-szel nagyon nem oké, az túl masszív púderalapozó, és semmi szükség rá plusz púderre :) Én azokat sem értem, amik erős alapozóra pakolják rá pluszban. De gondolom próbáltad már nélküle is, csak egy észrevétel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Itt főleg a szemem alá tettem transzparens púdert, mert a korrektor fülé szerintem az jobb, mint a Studio Fix púder. Amúgy máskor a Kryolan púdert használtam BB krém fölé is, Pro Longwearre nagyon ritkán, egyedül a Face and Bodyval működik nálam vagy korrektor fölé, nekem ő valahogy túl matt vagy nem is tudom, magamon nem tetszik, máson viszont igen.

   Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe