11/12/2016

Mara, csomagot hozott a posta | #2


Az október vége elég kemény volt, ezért úgy gondoltam megérdemlek ezt-azt. Videóban akartam kibontani őket, viszont annyira kíváncsi voltam, nem bírtam ki mire végre itthon leszek hétévégén, szóval rövidebb képes beszámoló következik. Részletek a tovább után!


Az első szerzeményeim a Nailmailtől jöttek. Bevallom, habár láttam Nailmailes posztokat vagy híreket erről a dologról, annyira körömlakk-összeférhetetlen vagyok a papírvékony körmeimmel, hogy sosem jártam korábban a weboldalukon. Azt hiszem most is hamar bezártam volna, ha a lenyíló Different dimension menüben nem látom meg a Poe-t, itt azonnal bekerült a kosaramba két lakk: ...Dream within a dream és a Once upon a midnight dreary. Azt kell tudni rólam, hogy képes vagyok bármit megvenni, aminek tetszik a neve, az meg csak a ront a helyzeten hogy a 'gótikus irodalom' mennnire közel áll hozzám. Még becsúszott egy vörös lakk, a Pretty Serious Forbidden Zone. A csomagban volt egy köszönőkártya is, amihez szerintem itt teljesen hozzáad hogy kézzel van kivágva.
A következő csomag a parfums.hu-tól érkezett, amiben két rég kísértő illatot rendeltem. Az egyik a Vivienne Westwood Boudoir, a másik a John Galliano John Galliano. Mindkettőt vakon vettem, nem szoktam ilyet csinálni és nektem sem ajánlom! Biztosan fogok róluk írni, a videót talán itt hiányzik a legjobban, mert amikor a Galliano üveget megláttam egy percre azt sem tudtam mi van, talán az egyik legszebb parfümöm külcsín alapján.Az utolsó csomagot a SzépségCentertől kaptam és három Solone sminktermék volt benne: a Color Party Fantasy Wonderland paletta és két szemfesték. Róluk is lesz részletes teszt hamarosan.


2 megjegyzés:

  1. Úgy örülök, hogy nem zavar a kézzel vágott köszönőkártya! :) Amikor az első adagot nyomtattam, elfelejtettem elvágattatni, de ha szerinted így jó, akkor marad is így. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom másnak mennyire tűnik fel, nekem ez a munkám szóval az ilyesmit azonnal észreveszem. :)

      Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe