7/16/2017

DMU | 09072017 // Fake Freckles


Már nagyon rég szerettem volna kipróbálni milyen lennék szeplősen, de sosem voltam elég bátor hozzá, mert nekem ez elég radikálisnak tűnik. Aztán gondoltam miért ne. :)

Nem lett tökéletes, eleinte csak kísérleteztem hogy legyenek, meg kellett találnom a megfelelő ecsetet hozzá. Kezdetben a NYX Tame & Frame szemöldökpomádékat használtam, majd kivettem belőlük spatulával és egy kis arcolajjal „hígítottam” rajtuk. Ahol nem tetszett a pötty, ott a sminkszivacsommal és egy kis púderrel eltapogattam őket. Ki kellett próbálnom a NYX Lip Lingerie egyik árnyalatát is, amihez nem találtam elég jó szájceruzát, annyira különleges árnyalat, ezért a NYX Suede matt ceruzát használtam a Brooklyn Thorn árnyalatban. A NYX Liquid Suede rúzsok a nagy kedvenceim lettek, biztos beszerzek még olyan 5-6 kötelező árnyalatot. És nézzétek milyen szép a duokróm highlighter fénye!


Arc/Face
NYX Angel Veil primer, Stay Matte but not flat #Alabaster, Total Control dops #Pale, Taupe blush, DuoCromatic illuminating powder #Lavender Steel, Blonde Chocolate, Espresso Tame&Frame brow pomade, Dewy Finish setting spray, Set it Don't Fret it powder #Light/Medium, HD Studio Finish concealer #C1 #C2; ColourPop Super Shock Cheek #Hippo, MAC Studio Fix #C3, #Mid-Peach #Mid-Yellow concealer, Chanel Fresque Joues Contraste powder blush

Szemek/Eyes
NYX Vivid Brights #Blueprint, Double Stacked mascara, Faux whites pencil #Baby Powder 

Száj/Lips
NYX Suede Matte lip liner #Brooklyn Thorn, Lip Lingerie #Scandalous
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe