7/14/2010

Rólam

Mara vagyok, 26 éves.

Szemfestékgyűjtő, ecsetbolond és rajongok mindenért, aminek köze van a MAC Cosmetics-hez vagy ásványi alapú, állatbarát és környezettudatos.

Mivel egykoron biológus hallgató voltam és az öregedés genetikájával akartam foglalkozni, ezért minden érdekel, ami bőrápolással kapcsolatos vagy ami azt ígéri: három használat után eltüntetem a ráncokat, javítom a bőr struktúráját, megfiatalítalak, velem soha többé nem lesznek bőrhibáid!

Egy huszárvágással váltottam, kipróbáltam az újságírást. Foglalkoztam divatújságírással, de beleszagoltam a kiadványszerkesztésbe, a nyomdaiparba. Mellette elvégeztem több sminktanfolyamot, így jelentek meg sminkjeim magazinokban, videoklipekben, sminkeltem modelleket tesztfotózásokon, reklámanyagokhoz, kampányokhoz; a nyertem versenyeken, dolgoztam sminkes tanácsadóként.

Sosem tudok hátradőlni, sosem vagyok elégedett, mindig keresem a jobbat, a szebbet, rettentően motivál, hogy szakmailag a legfelkészültebb, legnaprakészebb legyek. Ha érdekel hogy sminkelek másokat, akkor keresd fel a sminkes facebook oldalamat. 



Szabadidőmben blogolok, termékeket próbálok ki - az utóbbi időben egyre nagyobb hangsúlyt fektetek arra, hogy a bemutatott termékek fair trade vagy bio/natúr gazdálkodásokból származó összetevőket tartalmazzanak, állatbarátok legyenek és ha lehet, akkor még egy jobb célt is szolgáljon azt áruk -, sminkelek a saját szórakoztatásomra, olvasok és élem az életem. Ennyit rólam.

Te ki vagy...?
Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe