7/25/2011

Amy Winehouse inspirálta smink

A számon sehogy sem sikerült elérni azt az árnyalatot, amit szerettem volna, de sebaj. És az egyik vízvonalamon sem fogott eléggé a ceruza. Sőt, annyira durva fekete vonalat sem szerettem volna húzni, de szerintem így sem lett rossz.


7 megjegyzés:

 1. szép lett :) bárcsak képes lennék ilyen tusvonalat húzni...

  VálaszTörlés
 2. Ezt a halála előtt is meg lehetett volna csinálni...Mondjuk lehet nem ezt mondanám,ha nem ez lenne a mai 5. Amy smink,amit látok...Oké,emlékezzünk meg róla,de inkább addig kellett volna foglalkozni vele,amíg élt..

  VálaszTörlés
 3. @Kremy
  Valószínűleg aki ilyen sminket csinál az a halála előtt hallgatta a zenéjét. Én inkább megnézek 100 Amy által isnpirált sminket, minthogy megnézzem a negyvennyolcadik essence you rock paletta etc. tesztet, ami ráadásul még szar is. :)

  VálaszTörlés
 4. Annyit elárulok, hogy akartam csinálni egy "zenészek inspirálta sminkek hetet", de nem volt még rá időm, viszont Amy Winehouse benne lett volna. :3

  VálaszTörlés
 5. nagyon szép sminkeket csinálsz e vagy a kedvenc blogerem :D bárcsak így tudnék sminkelni

  VálaszTörlés
 6. Nem tudom hol beszéltem én itt a zenéjéről meg a blogról általában...De ha már felhoztad,szvsz a rajongás nem egyenesen arányos a megemlékezéssel,elég megnézni a rajongói számát,ami duplájára emelkedett 2 nap alatt...De ez már más téma,nem is akartam felhozni.

  Azért írtam,amit írtam,ahogyan ott is van,mivel ma már sokadik ez,semmi személyeskedés nem volt benne,a választ meg értem,köszi,csak ez nem volt a postban..

  VálaszTörlés
 7. Azért szerintem Jackson halála érdekesebb volt ilyen szempontból... Én ma még nem láttam másikat Amy sminkből, viszont tegnap láttam négyet. O.o

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe