11/17/2012

DN - Holo forrradalom!

Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. Marának most nincs ideje rendes posztot írni. 
 

Color Club - Revvvolution 2 rétegben. Sajnos nap nem volt, így csak vakus képekkel szolgálhatok, olyan szép, pedig fény nélkül, inkább csak grafitszürkének néz ki.15 megjegyzés:

 1. A lakk eszméletlenül szép és szeretem a humorod. :D

  VálaszTörlés
 2. Jaj....annyira szééép!

  VálaszTörlés
 3. Hát igen, Fent van a kívánságlistámon, bár a családom szerint már külön tudósokat kellene felfogadnom, hogy olyan színeket találjanak ki, amik még nincsenek meg a gyűjteményemben...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért én tudnék pár olyat mondani, ami nincs a gyűjteményemben és a körmös blogok azt bizonyítják, hogy nem is léteznek!

   Törlés
 4. ... még jó, h ilyen rendetlen bejegyzésekre azért akad! ;) nagyon szép ez a lakk, talán másnál még nem is láttam, most oda is lettem érte.

  VálaszTörlés
 5. Ee az első holo amit felkennék a körmömre, egészen különleges.

  VálaszTörlés
 6. Válaszok
  1. Hol lehet beszerezni?

   Törlés
  2. Itt: http://pedikur.manikur.mukorom.webaruhaz.aphrodite97.hu/color-club-koromlakk.html

   Ezt nem láttam a webshopban, a bolti átvételkor láttam, pedig pont őt szerettem volna eredetileg. De vannak más színű holografikus lakkok, a Wort the Risque ezüst, a Fashion Addict levendula, a Wild At Heart pedig lila - ennyire emlékszem most.

   Törlés
 7. all work and no play...

  ez az első holo lakk, ami igazánigazán tetszik. de ez nagyon.

  VálaszTörlés
 8. Hasonló eredmény érhető el a Catrice brushed metal vagy milyen új körömlakkjával és az essence holo topping please-jével:)

  VálaszTörlés
 9. Én pont emiatt a lakk miatt írtam nekik. Azt mondták, hogy véletlenül maradt ki a webshop kínálatából, de pótolni fogják. Ha rendelésben a megjegyzésbe beírod, hogy őt is szeretnéd, akkor hozzáteszik a többihez és küldik.

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe