4/01/2014

Kreatív Kedd - Országok

Nem vagyok benne biztos, hogy ez így most nem hat-e április tréfának, de abban biztos vagyok, hogy nem az. Tehát elvileg visszatér a Kreatív Kedd. Ez persze nem jelenti azt, hogy lelkesedésem töretlen lesz a vizsgaidőszakban is, viszont az pozitív, hogy már a következő témára is kitaláltam mit csinálok. De maradjunk ennél a hétnél! Most az országok a téma, én valami nem igazán kreatív és adja magát dolgot választottam, még pedig Ausztriát.   A tovább után kiderül, miért döntöttem így és mi isnpirált. Még mood boardom is van!


Elsődleges inspiráció: Falco - Rock Me Amadeus
Annyira imádom ezt a számot, nagyjából minden létező verziójában, hogy az első igazi kihívás a döntés volt melyiket rakjam be ebbe a bejegyzésbe.   



Azért választottam Ausztriát, mert bevillant az a mondat mely szerint „Falco volt Ausztria legnagyobb látványossága Arnold Schwarzenegger után”. :'D Ebben nem kételkedem, viszont nekem az az emlékem él erről az országról, hogyha Bécsen kívül merészkedsz, akkor Mozartot minden létező formában megpróbálják eladni [csokiban nemzetközileg is], mindegy mit szeretnél. Egyébként cukik a bocik, sok a zöld, helyesek a faházak, jó a levegő, nagyok a hegyek, szépek a virágok, tavasszal is van hó, vannak házi kekszet dugdosó mormotáik, lehet vicces kis dirndliket venni mindenhol, a tévében is jódliznak, nihktdajccsvagyoknenézzmárígy. Röviden ennyi. Azért ebből már össze lehet hozni valamit - a színekben igyekeztem az osztrák tájat idézni, de sminkben már inkább a punk-barokkot választottam.



Annyira megtetszett a fehér arcú, fehér hajú vonal, hogy még egy fehér parókát is majdnem vettem. Aztán rájöttem, hogy hintőporral és hajlakkal is pont olyan jó lesz. Persze a hajlakk nem fogta meg úgy a hintőport és a hajam inkább porosnak néz ki, pedig micsoda hintőporfelhőben úsztam! Még levegőt is alig kaptam. Kicsit utálom, hogy megint vakuznom kellett, meg azt is, hogy a hintőpor az arcomon esztétikus réteget alkotott, ahogy folyamatosan szivárgott a hajamból a ruhámra és mindenhova. :D Viszont a csillámot kihagytam, amanóba! Szóval ez a smink valahogy megpróbálja a hegyeket, a folyókat és a zöld réteket , a napsütést és a tiszta levegőt megfogni, de zászló is van benne. Most ennyire telt. 

A többiek alkotásai itt:
Suzy, Niki, Nitu, Suzie



9 megjegyzés:

  1. Ildiko Tajti1/4/14 20:28

    Mondtam már, hogy imádom a színes sminkeket? :D Mondjuk én dolgoztam is kint, inkább a no makeup (de szó szerint) a tiroli bögyös ruhákkal jut róla az eszembe. Ez nekem avantgardos, de szuperjó, imádom! :D Meg jól is áll a vörös hajaddal. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Makeup Universe1/4/14 20:33

      Hát a nagy fehér tupírhajat azért hiányolom. :(

      Törlés
    Válasz
  • FranCiiska1/4/14 20:46

    Brutál jó ez a smink! Nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  • Niki | Made in Beauty1/4/14 21:22

    Ááá, imádom ezt a sok színt, a csodás összedolgozásokat, már-már terápiás hatással van rám ez a smink :D

    VálaszTörlés
  • Én is az összedolgozást akartam kiemelni, mint Niki!:) Mindig vevő vagyok egy jó kis sötétből-világosba átmenetre:D

    VálaszTörlés
  • Hát ez szuper lett!! :)

    VálaszTörlés
  • Makeup Universe5/4/14 16:12

    Köszi. :)

    VálaszTörlés
  • Azt hiszem szeretnék beiratkozni hozzád sminkelésre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;)

      Törlés
    Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe