10/31/2012

Hello Halloween - Horror

Elérkeztünk a halloweeni sorozat utolsójához, a horrorhoz. Az elképzelésem az volt, hogy valamilyen klasszikus horrorfilmet mutassunk meg sminkben. Ezt nyáron annyira jól kitaláltam. Sőt, azt is kitaláltam, hogy mi leszek, de a napokban nem jöttem rá mi akartam nyáron lenni októberben. Így két klasszikust között gondolkoztam, habár ezek modernebbek, mint Drakula gróf vagy a Múmia bosszúja. Számomra két igazán tipikus karakter van az elmúlt 30-40 évből, az egyik Freddy Krueger a Rémálom az Elm utcában filmből, a másik Thomas Hewitt. Azért valljuk be, hogy egyikük sem egy hétköznap délutáni sminkecske, de azért megtettem minden tőlem telhetőt...

Alapvetően nekem nagyon tetszik Leatherface, magyarul Bőrarc, karaktere. Annyira szívet melengetően elmebeteg; persze a történet, amit kitaláltak hozzá, valahol olyan szomorú. Ahogy én emlékszem és képzelem őt, abban benne van, hogy a saját bőre nagyon csúnya, lilás színű - ezért sötét a szám és a szemem körül a bőr. Próbáltam összevarrni az arcom, de ahhoz, hogy realisztikusabb legyen, a szemem köré is kellett volna némi viaszt applikálni, de személy szerint kifejezetten félek a szememnél. A hosszabb sebnél is féltem, hogy a tű a szememben köt ki a latex helyett, de szerencsére nem így lett. És persze attól vagyok véres, mert mégis csak láncfűrésszel aprítottam fel néhány amerikai főiskolást, ugye...

A többiek klasszikusai:
Niki, Rita, Evelin, Viki21 megjegyzés:

 1. Fújfújfúj! Fúúúj de undi! (zseniális)

  VálaszTörlés
 2. Bírom a vért meg minden, de ez nekem most így sok volt látványra :D

  VálaszTörlés
 3. .jo durva!
  ugye lesz meg ilyen sorozat veletek?

  VálaszTörlés
 4. Na ez brutál :D fúú, nagggyon jó!

  VálaszTörlés
 5. Jesszus O.O gyomorforgatóan jó.

  VálaszTörlés
 6. hű, asszem megtalált téged ez a 'bájosan elmebeteg' :D karakter:D
  állat vagy!!!

  VálaszTörlés
 7. Bakker, megláttam és annyit mondtam, pfúúúj.. :D

  VálaszTörlés
 8. áááááááááááááááááááááááááá! :) kurvajó, bár mivel én nem bírom a horrorfilmeket lövésem sincs a karakterről, de nagyon undorító.

  ma Ingrid csinált egy hasonlóan gyomorforgató kategóriájú lakkozást, ha még nem láttad, lesd meg, tökéletes kombó lenne, azonnal az ugrott be! ;)

  VálaszTörlés
 9. Jájj, de randa! :-D A homlokvarrás tetszik a legjobban! Mehetnél abba a sorozatba (nem írok címet mert nem jut eszembe, ami amcsiban megy olyan nagyon) szereplőnek, simán beillenél :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ott vastagabb cérnát sikerült használni, azért látszik jobban. Mondjuk beszélni nem tudtam és elég vicces volt, ahogy anyunak próbáltam elmutogatni, hogy be kéne fűzni a tűbe, mert nekem nem megy [a viasztól eldugult a lyuk a tűn]. Milyen sorozatra gondolsz?

   Törlés
  2. sztem Walking dead :)

   Törlés
 10. úristen ez annyira borzalmas hogy már kvajóóóó:D

  VálaszTörlés
 11. tökéletesen gusztustalan. amennyire csak pozitiv jelző lehet a gusztustalan:)

  VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe