7/22/2014

DMU | Easy Purple

Nyáron nem volt sminkes bejegyzés. Ennek az az oka, hogy örültem, hogyha fényvédőkrém és némi fényvédős púdert siker az arcomon tartani a melegben, másrészt iszonyatosan allergiás lettem, és a sminkek a szememen addig nem maradtak fent, amíg le tudtam volna őket fotózni. [Maradni maradt, csak mégsem az igazi a kikönnyezett szemem húszszoros nagyításban.] De ha csináltam, akkor is ilyen egyszerű sminkek voltak terítéken. 


Eredetileg ezt a sminket egy MAC backstage fotón láttam valamelyik Fashion Weeknél. Egy barnás paint pot az alap, erre tettek egy világos, kissé áttetsző lilát. Mivel még barna paint potom nincs, ezért a Calvin Klein habos-krémes szemfestéket használtam, erre került egy irizáló Bourjois pigment. A vízvonalamat arannyal húztam ki, az alsó szempillák tövébe pedig sötétbarna ceruzán maszatoltam el egy szaténfényű őzbarna szemfestéket. A pirosító emlékeim szerint a Bobbi Brown Soft Coral, MAC Soft and Genlte MSF a highlighter, a számon pedig a MAC Kinda Sexy rúzs van. 12 megjegyzés:

 1. Névtelen22/7/14 17:24

  Nagyon szép lett. :-)

  VálaszTörlés
 2. Végreeee! :-) Nyárra pont elég ennyi, nagyon szép ez a lilás árnyalat. Jól látom, a szemöldök formázása kicsit változott? Más az íve is és talán sötétebb egy picit? Tökéletes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, változott. Véletlenül túlszedtem a szemöldököm, de ez a forma mostanság nagyon tetszik. Igazából szerintem minden nap másmilyen a formája. :D Lehet sötétebb, pedig nem direkt, ugyanazt a port használtam itt, is mint korábban, csak már nem vörösesbarna ceruzán.

   Törlés
 3. Először én is azonnal a szemöldököd szúrtam ki, szerintem egy árnyalatnyit világosabb jobban állna, de a formája egyszerűen tökéletes!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi. Nem tudom, nekem elég sötét a hajam általában, ahhoz úgy általában jobb a sötétebb. Időnként próbálkozom a világosabbal is, de nem mindig tetszik, aztán lehet ez is megváltozik.

   Törlés
 4. Nagyon szép :) A szemöldöködön mit használtál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Paris Berlin szemöldökceruzát [a tekerős fajtát], meg a MAC eyebrow duot - Brun és Coquette.

   Törlés
 5. Csak én látom másnak a szemöldököd, vagy tényleg picit változott? A formája és régen talán vörösesebb volt az árnyalata is. De nagyon szép ez is. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. oké, legközelebb először többi hozzászólást olvasok és aztán okoskodok. :D de legalább jól láttam. ^^

   Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe