12/09/2017

ColourPop | Ultra Matte Lip Kapow, Notion, Dr. M // teszt, minták


Nyáron rendeltem pár dolgot a ColourPoptól, csináltam róla unboxingot is, de annyira úgy éreztem, nem sikerült jól, ezért inkább írok róluk. A csomagomban három darab Ultra Matte Lip folyékony rúzs lapult: a Kapow, a Notion és a Dr. M.

A csomagolás nagyon egyszerű, a felirat pedig holografikus. Ha minden igaz, akkor 3,2 gramm folyékony rúzst kapunk hat amerikai dollárért, ami elég jó ár. Viszont amivel nem vagyok kibékülve az a szőrös-szivacsos applikátor. Nem tudom ki hogy van vele, lehet csak én szoktam az ecsethez, de képtelen vagyok szép, egyenletes vonalat rajzolni vele. Ezenkívül mintha túl sokat is felvenne és ettől, ahol elkezdjük kitölteni a szánk ott vastagabb lesz a réteg, ami egy ilyen gyorsan száradó rúzsnál probléma.



A színek állagukban különbözőek, de rajtam mind nagyon tartós és hamar száradnak. Az evés-ivást közepesen bírják, de miután megszáradnak nem mozdulnak meg, egyenletesen fednek, csak olajos lemosóval jönnek le vagy nagyon dörzsölve. Tanulnom kellett a használatukat, ugyanis ha túl vastagon kenjük fel, akkor hajlamos megrepedni és kis darabkákban leesni, ami annyira nem vidám. Nekem legjobban ecsettel váltak be, nagyon vékony rétegben, ebben az esetben nem lesz nagyon ráncos a számon sem. Érezhetően összehúzza az ember ajkait, de nem kényelmetlen.



A rúzsokra igaz az, hogy sötétebbre száradnak, mint amilyennek a csomagolásban látszanak. a A Kapow-t vártam a legjobban, mert az egyik kedvenc youtuberemnek annyira jól áll és totális szerelem ez a szín. A három közül ez a legvastagabb formulájú, szupermatt finissel. Közép szürkésbarna egy kis lilás beütéssel. Tökéletes nappalra, ha valami különlegeset akarunk. A Notion egy vadító mélyvörös, mint a legjobb vörösbor. Fantasztikus, vampos, a matt finis ellenére olyan, mintha apró vörös csillámok lennének benne. Ez a legfolyósabb állagú, nagyon könnyen lehet használni  sajnos nem tudom, hogy ilyennek kell-e lennie. A Dr. M nekem egy fenyőfazöld egy kis kékes tónussal. Ebben is vannak apró csillámok – karácsonyi hangulatom lesz tőle. Ennek tetszik a legjobban az állaga, nem nagyon sűrű, de nem is túl folyós.

Minták





Próbáltatok már ColourPop rúzsokat?

1 megjegyzés:

  1. Ágihanna - Szelencetitkok10/12/17 08:56

    Még nem próbáltam CP termékeket, de egy ideje listás néhány darab - igaz, főleg a szemhéjpúderek. Ez a borvörös viszont gyönyörű!

    VálaszTörlés
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe