3/20/2012

Skinfood Aloe BB krém #1 - teszt

A kezdetek óta szemezek ezzel a BB krémmel a webshopból, de mindig valami mást vettem - vagy azért, mert erősebb fedést szerettem volna vagy azért, mert világosabbat vagy több extra funkciót - nem logikus, ha valaki ránctalanító-fehérítő hatást szeretne 22 évesen...?! Perszehogyde.

A tovább után minden szerintem fontosat megtudhattok róla, szuperhősként illusztrált előtte-utána fotóval.


Már régóta tetszenek a Skinfood termékei, mert a csomagolásukban van valami organikus, egyszerű, de mégis aprólékos - itt is egy egyszerűbb grafikát aranyozott betűkkel, mintával és vízszerűen fénylő részekkel [vízcseppekkel] dobtak fel.  Ezenkívül nincs benne semmi különleges, egy egyszerűen nyomós, szögletes 50 grammos tubus.


A krémet nagyon megszerettem, szerintem ennek van a legjobb illata: visszafogott aloe vera. Elég sűrű, könnyen kenhető, jól a bőrbe dolgozható. Elég sárgás a bőrömön, nagyon jól fed, kiegyenlíti a bőrtónusom, teljesen mattra szárad és tartós. A BB krém webshop táblázata szerint semmi plusz funkciója sincs a kifényesedés kontrollálásán kívül [talán ezért is az egyik legolcsóbb BB krém] és ezt az ígéretet jól be is tartja. Számomra talán kicsit túlságosan matt is, ezért a Missha BB Boomerrel használom, eddig BB krém területen ez a kedvenc kombinációm. 20-as fényvédőt tartalmaz és a KARA adatai szerint a Skinfood termékeit nem tesztelik állatokon.


Most pedig a bizonyíték - a képeket nem retusáltam, igaz, ahhoz sem nagyon volt kedvem, hogy kisminkeljem magam, szóval a "kész smink" is csak olyan "legyen valami" típusú.


Ti próbáltátok már? Mi a véleményetek róla?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem, szinte mindennap ezt használom. A képeiden is meggyőző.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem jött be, de rajtad nagyon jó. Egy kolléganőmé lett, ő imádja.

    VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe