1/30/2012

Lumiere Minerals - szájfények - teszt, minták

A kis Lumiere Minerals csomagom végére értem. Négy mini szájfényt kaptam tesztelésre: Peach Glaze, Pink Quartz, Oh La La! és Crushed Velvet színekben.

Utálok szájfényeket és rúzsokat svaccsolni, mert egyszerűen képen olyasmiket is észreveszek, amiket élőben nem; és mert olyan szájfetisiszta mennyországnak érzem ezeket a posztokat.A mini szájfények tényleg nagyon picikék, viszont a nagyok akkorák, mint egy átlagos szájfény, de ha majd lesz ilyenem, akkor úgyis összehasonlítom. A minik 2 ml, a teljes méretűek pedig 7,5 ml méretűek.


Meglehetősen csillogóak, magukban is adnak egy kis színt a szájnak, de nem rúzsszerűek. Az illatukat nem szeretem, inkább olyan semmilyen illat ez, nem elviselhetetlen vagy büdös, csak szokatlan a vanília illatú MAC után. Ami a tartósságukat illeti szerintem egyik másik szájfénynél sem rosszabbak vagy jobbak e tekintetben. Az állaguk engem inkább egy zselére emlékeztet, mert nem klasszikusan folyós - főleg a sötétebbek. Nem ragadósak. Nem szárítják a szám, pont ellenkezőleg, használat után egészen puhának érzem az ajkaim.


Peach Glaze - Ez a szín engem a MAC Gaga II-re emlékeztet, habár sajnos nekem nem sikerült belőle szereznem egyet sem. Csillámmentes nude vagy világos sárgás-karamellszín.

Pink Quartz - Ez a legvilágosabb, legkevésbé fedő szín. Kellemes, puha rózsaszínbe ágyazott apró arany csillámos szájfény, aminek nagyon enyhén van egy kis lilás fénye is.

Oh La La! - Nekem kezdetben ez volt a kedvencem, egy lilás fukszia, az szájon visszafogottabb, mint amilyennek elsőre tűnik. Ki fogom próbálni egy nagyon sötétvörös-lilás rúzs tetején is.
Crushes Velvet - Ebből a csapatból a legpigmentáltabb szín, klasszikus árnyalat, egy tipikus "az én szám, csak sokkal szebb". Kicsit barnás kasmírvörös, nagyon apró vörös-narancssárgás csillámokkal.
 
 
Más színekről képeket a Nikinél találhattok ezen a linken.

Nektek hogy tetszenek?

Ha tetszenek a Lumiere Minerals termékei, és megadjátok a Szépség.Blog nevet rendelésnél, akkor 10% kedvezményt kaptok.

6 megjegyzés:

 1. a szájfetisiszta megjegyzés után lehet ciki, de nagyon szép formájú a szád *_* valahogy ez a napi sminkekben nem tűnt eddig fel, csak így ... :$

  VálaszTörlés
 2. Szerintem neked van a legszexibb durcás szág az egész univerzumban.

  VálaszTörlés
 3. Csatlakozom az előttem szólókhoz. :D És még a szájfények is gyönyörűségesek.

  VálaszTörlés
 4. Névtelen21/6/12 09:09

  Hogyan lehet ingyen hozzá jutni a teszt mintához ?Szeretnék én is ingyen kapni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A nagykövetük vagyok, ezért kaptam őket. Nem tudom egyébként lehet-e, szerintem nem.

   Törlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe