2/21/2012

DN - Douglas Nails #Fireworks

Ezt a lakkot durván másfél hónapja vettem a Douglasban, azóta nem tudtam még időt szakítani rá, de most reggel végre sikerült lefényképezni.

Tulajdonképpen biztos nem találtam volna rá soha, ha nincs épp kiállítva a bejárattal szemben és nem hiszem azt távolról, hogy ez a Chanel Péridot. Az első, ami érdekes lehet az, hogy a nagy, szögletes rész lejön - ezeket nem is szeretem, mert lakkozásnál nekem nem esnek kézre - és alatta van egy kisebb, ecsetes kupak. Az ecset teljesen átlagos méretű, semmiben sem különleges.


A lakk nagyon sűrűn folyó, metál fényű, viszont egy rétegben is teljesen fed, a színe nagyon különleges - olyasmi, mint egy bogár színjátszó páncélja. Természetes fénynél inkább óarany színű, mesterségesnél vöröses bronz, ami zöldes színt kap a szélek felé vagy ha épp úgy esik rá a fény.


Sajnos úgy tapasztaltam, hogy két rétegben túl vastag lesz, fel is buborékosodik és elég széles kenési csíkok láthatóak rajta. Ezenkívül nem túl tartós, 1-2 napot bír maximum, de egy nap után is pattogzik és kopik a körmök végénél. Pár nap viselés után pedig a fényét is elveszti. Kár érte, mert reméltem, hogy jó alternatívája lesz a Chanel Péridot-nak, amiért személy szerint  nem adnék ki 5000 forintot, viszont ha engem kérdeztek, akkor ezt sem venném újra, habár 2000 alatt van és 11 ml.

2 megjegyzés:

  1. Én is láttam élőben is, de "nem kívántam meg". Nem volt szimpi, de akkor ezek szerint nem kell megbánnom.

    VálaszTörlés
  2. Névtelen8/2/13 19:10

    A Catrice peridot nekem bevált, ugyan csak 2 rétegben fed, de nem buborékosodik.

    VálaszTörlés

Copyright © Makeup Universe 2014 Makeup Universe